A baj csak most kezdődik

2021. május 7. 14:56
A magyar társadalmat egy ördögi terv fenyegeti – ezt maga Varga-Damm Andrea mondja, tehát jó komolyan venni.

„Hatalmas megkönnyebbülés volt, hogy Gyurcsányné bejelentette indulási szándékát: végre lezajlott az első felvonás, követhetik az utóbbiak.

Valamiért úgy lett megkomponálva, hogy először neki kellett a küzdőtérre lépnie, hogy majd elveszíthesse az előválasztásokat és lemondhasson KariGeri javára. Ez azonban lényegtelen semmi. A magyar társadalmat ugyanis egy ördögi terv fenyegeti – ezt maga Varga-Damm Andrea mondja, tehát jó komolyan venni. Varga-Damm Andrea nagyon fontos szereplője a hazai közéletnek, elég csak a bundagyűjteményére vagy a Simicskával folytatott meccsnézésre gondolni. Látszik, hogy egy igazi, nagy formátumú politikusról van szó, aki szilárdan áll az elvi alapjain és nem enged a negyvennyolcból. Mondjuk Simicska ki is ment a divatból, olyannyira, hogy el is tűnt, eladta birtokait, és már csak kecskefarmjával és italozási szokásaival kapcsolatban emlegetik. Requiescat in pace.

Ő már azóta túlvan egy vitán Jakabbal és dicstelenül távozott a Jobbikból is – úgy tűnik, nem az elnökség kedvence. Hogy mi is volt a Jakabbal folytatott vita, mik voltak az érvek és az ellenérvek, az tulajdonképpen nem derült ki. Jakab felsorolt egy csomó nevet, nem indokolta meg őket, aztán elsőre nem sikerült, másodjára már igen – ki is rúgta őket és győzött, azóta aztán már nem is maradt politikus a pártban, csak ő. Meg a parizer.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na ja!
Jakab a Parizer párt, amit a DK megkajál.

"Valami penetráns, ahogyan ez az asszony beszél. Láthatóan folyamatos önellentmondásban van, már nem zavarja az sem, hogy örökké rá akar bizonyítani valamit Orbánra, ami nem illik rá. Ez a kényszeres „rábizonyítékhatnék” nem más, mint hogy csinálni szeretett volna valamit. Valami nagyot és fontosat – ez lett belőle."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés