Vidnyánszky Attila 1.3 millió forintot kap havonta

2021. május 6. 14:41

Manhalter Dániel
MTI-OS
Mi, európai magyarok szerint elfogadhatatlan, hogy Orbánék már a felsőoktatási intézményeket is a saját házipénztáruknak tekintik.

„A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, Oláh Lajos közérdekű adatigényléssel kérte ki korábban, hogy az SZFE kuratóriumában ki, mennyi pénzt markol fel a közösből. Ezt nem teljesítették a megadott határidőre, ezért pert is indítottunk, hogy megismerhessük ezeket az adatokat, de az SZFE még a bírósági döntés előtt kiadta végül a papírokat, amikből a következők derültek ki:

– Vidnyánszky Attila kuratóriumi elnök havi 1,3 millió forintot kap áldásos munkájáért.

– Világi Oszkár, a MOL-csoport igazgatósági tagja; Rátóti Zoltán, Jászai-díjas színész; Lajos Tamás László operatőr, érdemes művész; valamint Bacsa György, a Mol üzletfejlesztési igazgatója kuratóriumi tagokként fejenként havi 1,3 millió forintot kapnak.

– Windisch László MNB-alelnök felügyelőbizottsági elnökként havi 780 ezer forintot kap, felügyelőbizottsági tagokként az Orbán Viktorral »fehérvári huszárokat dalolgató« Nemcsák Károly és Szapáry György Béla közgazdász, volt MNB-alelnök havi 650 ezer forinttal gyarapodik, ahogy Martonyi Zoltán jogász is vagyonellenőrként.

Mi, európai magyarok szerint elfogadhatatlan, hogy Orbánék már a felsőoktatási intézményeket is a saját házipénztáruknak tekintik. Volt SZFE-s hallgatóként garantálom, hogy 2022-ben, a kormányváltás után megszabadítjuk az egyetemeket a pártmegbízottaktól!”

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés