Hírek egymás után

2021. május 6. 14:47

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Tanmese a jogbiztonságról.

„Itt az első:

https://444.hu/2021/05/05/a-birosag-elkobozta-a-sumegi-fideszes-polgarmester-elettarsanak-hamis-erettsegi-bizonyitvanyat

Értem én, nem is tamáskodom, finoman fogalmazva sem illik hamis érettségi bizonyítvánnyal menetelni. Ugyanakkor a tényszerűség kedvéért szögezzük le: nevezett nő diplomája valódi, azt megszerezte, és nyelvvizsgája is van, ha jól tudom, nem is egy nyelvből.

Nézzük a másik hírt, ez régebbi:

https://www.blikk.hu/sztarvilag/filmklikk/hujber-kipakol-az-erettsegit-vettem-a-diplomat-loptam/9nfks28

Na most, itt nemcsak az érettségi, hanem a diploma is hamis. Mivel Hujber egyszerűen nem készítette el a hozzá szükséges diplomamunkáját. Gondolnánk, ebben a teljesen nyilvánvaló esetben nyilván elvették Hujber diplomáját, hiszen színész diploma nélkül is lehet.

Ehhez képest, ez történt:

Annak ellenére sem vonják vissza Hujber Ferenc diplomáját, hogy a színész korábban bevallotta: érettségi bizonyítványát nyolcezer forintért vásárolta, a Színház- és Filmművészeti Egyetemen beadott diplomamunkáját pedig egy húsz évvel korábbi dolgozatról másolta – írja a Blikk. Friss hír: az egyetem közleménye szerint még folyamatban van a vizsgálat, a hamis érettségi miatt pedig feljelentést tettek: a részleteket itt olvashatjátok.”

Nyitókép: MTI / Kovács Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Wanted! Wanted! Szőlészeti diploma, Pécsi Tanárképző Főiskola!

FEKETE-GYŐR ANDRÁS : Nem bűncselekmény, hogy bűnözőnek neveztem Mészáros Lőrincet
2021. május 6. 8:41

Aki hamisította az érettségiét attól el kell venni a felsőfokú végzettségét is, mert ha érettségi nem kell a továbbtanuláshoz, akkor miért követeljük meg egyáltalán.

Így is terrort kiáltanak, demokrácia értékelésükben már Ukrajna is megelőzött minket.

Gazdaságilag még mindig erősebbnek kell az országnak lenni ahhoz, h. a kormány megtehesse azt, amit sokan szeretnénk. Nem múlt el nyomtalanul sem a mai ellenzék 12 éves "kormányzása", sem előtte a 45 év egypártrendszer a szovjet szuronyok árnyékában.

Nagyon keskeny ösvény az, ahol lavírozhat a MI KORMÁNYUNK. Annyiban mindenképp a miénk, h józan ésszel NEM lehet más politikai erőre szavazni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés