Formában

2021. május 6. 15:18

Galsai Dániel
Magyar Hírlap
Vágó István DK-s szócső folytatja pártja sunyi oltásellenes kampányát.

„Ma kivételesen a tartalom és a forma dialektikus egységéből az utóbbival foglalkoznék. Így csak érintőlegesen említem meg, hogy a Vágó István DK-s szócső folytatja pártja sunyi oltásellenes kampányát, és simán belehazudja a nép képébe, hogy az EU 27 tagállama közül 26 elutasítja a kínai vakcinát, miközben Angela Merkel már egy hete bejelentette, hogy hazája elemi érdeke a távol-keleti szer behozatala.

De nézzük inkább azt a bizonyos formát. Ekképpen interpretál a levitézlett liberális exkvízmester a jobboldali sajtó vakcinainformácójáról: »Szerencsétlen csicskák ott a MaNem-nél (ez a Magyar Nemzetet jelenti nála – a szerk.). Észnél vagytok?« Ez egy lepusztult kültelki proli hangja egy kültelki kocsmában. Így fogalmaz a korábbi liberális médiasztár.

A fővárosi entellektüel, az ex-SZDSZ-es, akik egykoron a »szürkeállomány birtokosainak« titulálták magukat, és »mucsainak« az ország döntő részét. Itt tart most a »toleráns« pesti szellemi elit. És a Gyurcsány–Dobrev-ámokfutás még csak most kezdődik!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Most komolyan? Szerinted van olyan komolyan vehető szakember az országban, aki miniszteri parancsra aláírná az engedélyeztetést?
Azok a szakemberek, akik politikai párt állományából ugatnak már politikusok.

Nem igaz. Ti csináltok politikai ügyet szimplán egészségügyi kérdésből. Merkel szépen megegyezik a kínai állammal a vakcinák kölcsönös elismerésében.

Nektek fontosabb a hatalom, mint az emberélet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés