Videón, ahogy egy fegyverszakértő arcába robbant a távcsöves puskája

2021. május 6. 17:06
Súlyos sérüléseket okozott a férfinak a szétrobbanó ötvenes kaliberű fegyver.

A Kentucky Ballistics néven videókat gyártó Scott be akarta mutatni videójában, ahogy kilő egy ritka töltényt a Serbu RN 50 típusú távcsöves puskájával, de a kamerával rögzíteni kívánt lövés besült, a puska pedig a férfi arcába robbant – írja a LADBible.

Scott azt mondta, maga a fegyver teljesen rendben működött, korábban is használta. A videóban is használt régi, ma már nem gyártott 50 BMG SLAP típusú lőszerről azt hitte, katonai gyártmány, csak a fegyver elsütésekor esett le neki, hogy baj van. A ravasz meghúzása után szinte rögtön felrobbant a puska.

Az acélból készült töltény az orrát és az arccsontjait több helyen eltörve a fejébe fúródott, a felrobbanó fegyver egyik darabkája pedig a nyakán is eltalálta, szétroncsolva az itt futó vénákat, végül ugyanez a darabka a jobb tüdejét is átszúrta.

Arra nem emlékszik egészen pontosan, hogy ezután mi történt körülötte, mert a robbanástól szinte azonnal megvakult. A baleset után több műtéten is átesett már, az orvosok szerint szeme teljesen fel fog épülni. A balesetről készült felvételen a 4. perctől kezdődően látható a robbanás:

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés