Vágó: Az EU-ban miért csak nálunk oltanak keleti vakcinákkal?

2021. május 4. 7:18
A DK politikusa még mindig nem érti.

„Ha megkérdezem, hogy az EU-ban miért csak nálunk oltanak keleti vakcinákkal, akkor én vagyok oltásellenes, vagy a többi ország is?” – kérdezi Vágó István a Facebookon.

Mint arról korábban írtunk, Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-képviselője arra számít, hogy a napokban mind az orosz, mind a kínai vakcina meg fogja kapni vagy a WHO, vagy az EMA engedélyét.

Kép forrása: Vágó István Facebook-oldala

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Ha megkérdezem, hogy az EU-ban miért csak nálunk oltanak keleti vakcinákkal, akkor én vagyok oltásellenes, vagy a többi ország is?"

Nem csak nálunk oltanak keleti vakcinákkal. Már a kérdésfeltevés is hazugság.

Dánia még az EU-s vakcinák zömét sem használja. És akkor mi van? Az EU-benüli gyakorlatok is eltérnek egymástól, különösen az AZ tekintetében. A vén fasz kifejthetné erről is az álláspontját.

Ez úgy hülyeség, ahogy írod, mert számotokra kudarc. Ha levonod a keleti vakcinákkal beoltottakat, akkor kapsz egy létszámot, amelynek a már ismert statisztikák alapján következtethető része megfertőződött, meghalt volna. Ha ez magas lemegyek a szintedre: oltás nélkül több fertőzött, több halott lenne.

A csempészárut már csak kínodban írod, mert nem jött be a kedvenceid által minden lehetséges módon előidézni kívánt tragédia .

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés