Rákay: Nem Klára lesz a végső befutó

2021. május 3. 8:24
A volt műsorvezető szerint Karácsony lesz a kirakatbábu, aki mögé felsorakozhatna a teljes „Gyurcsány-Dobrev network”.

Rákay Philip a Facebookon osztotta meg Dobrev Klára miniszterelnök-jelöltségével kapcsolatos gondolatait. Azt írja, „nem akarok sem buligyilkos, sem ünneprontó lenni, de nem Klára lesz a végső befutó. Ez csupán a Gyurcsányék-kreálta színdarab második felvonásának a legeleje, annak a bizonygatása, hogy a balos összellenzék passzát szelét bizony a szemlőhegyi Apró villa családi lakóközössége fújja.”

Csak „erőfitogtatás”

A médiaszereplő szerint erőfitogtatásról van csupán szó: megmutatni az „önjelölt Jakabnak, Fekete-Győrnek, Márki-Zaynak és az ő pártjaiknak, hogy valójában ki az úr a háznál.” Hozzátette:

Gyurcsányéknak fontos pozícionálni a DK-t,

megüzenve a Soros-hálózatnak is, hogy a legerősebb, legrutinosabb baloldali szereplőként Gyurcsányék bizony megkerülhetetlenek, hiszen a sok műkedvelő között kizárólag ők lehetnek az ellenzéki „királycsinálók”.

Karácsony az álomjelölt

Rákay szerint azonban mindez egyáltalán nem jelenti azt, hogy Klára lesz a jelölt. „A nyugati tartótiszt elvtársak ugyanis nem hülyék, pontosan tudják, hogy Dobrev Klárával nem tudna nyerni a baloldal, így kerül majd a képbe Karácsony, aki ugyan állandóan kéreti magát, mint valami kényes menyasszony, de a végén csak elvállalja majd a jelöltséget.”

Rákay Philip úgy véli, a DK álomforgatókönyve szerint

„Gergőke” lenne a kirakatbábu,

aki mögé felsorakozhatna a teljes „Gyurcsány-Dobrev network, a már jól kipróbált, Magyarország számára közveszélyes gazdasági-politikai csapattal, az általuk vágyott hatalom valódi kulcsszereplőivel, akik örömmel elvégzik majd a napi, operatív aprómunkát, miközben Karácsony boldog örömmel facebookozgat.”

Fotó: MTI

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a legvalószínűbb forgatókönyv.

Szerintem meg Bajnai Gordon lesz a közös miniszterelnök jelölt.

Így van.
Plusz ugye demonstrálják ezzel a totális összefogást.

Amúgy ez egy zseniális kép.

Én is úgy gondoltam, Dobrev lerhet az a negatívum, ami Karácsony felé fordítja a baloldali szavazókat. Miért hagyná ott Dobrev nulla belpolitikai előélettel az EP alelnöki széket egy látszat miniszterelnöki székért?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés