Köszönöm a Jobbik támogatását!

2021. május 3. 14:15

Márki-Zay Péter
Facebook
Ez az ellenzéki együttműködés csodája.

„Egyik megmérettetésben versenytársak, máshol szövetségesek – ez az ellenzéki együttműködés csodája. Miniszterelnök-jelöltekként egymással is konkurálva küzdünk az Önök szavazataiért, de ha Jakab Péter egyéni jelölt lesz, ott én és az MMM is örömmel támogatjuk, én pedig hálásan köszönöm a Jobbik támogatását Csongrád-Csanád megye 4-es választókörzetében. Lázár János kihívóját előválasztáson természetesen Önök választják ki. Ez a körzet azon 20-30 körzet egyike, ahol eldől hazánk sorsa: ha a Fidesz 2022-ben is többséget szerez, tovább folytatódik az ország vagyonának szétlopása, a bíróságok pártállami irányítása, a sajtószabadság felszámolása, a bűnöző migránsok betelepítése és a magyarok elvándorlása, hazánk Unióból kiléptetése és a kommunista Kína és putyinista Oroszország nemzeti érdekeinkkel ellentétes kiszolgálása.

Hittel vallom, hogy minden körzetben olyan embert kell indítanunk, aki a Fidesz legyőzésére a legesélyesebb, párthovatartozástól függetlenül. Akiről a ma még bizonytalan 32% is okkal elhiszi, hogy 2022-es győzelmünk esetén a 2010 utáni korrupció felszámolásával a 2010 előtti korrupció sem tér vissza. Azért vállaltam polgármesterségem és országos MMM-elnöki és miniszterelnök-jelölti kampányom mellett ezt a körzetet is, mert ezen is múlik a korrupció felszámolása, a bűnözők elszámoltatása. A Jobbik eddig is szövetségesem volt, ahogy a támogatását szintén kifejező Dr. Tóth Bertalan, az MSZP elnöke is. Csak a pártok és civilek teljes összefogásával győzhetünk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Javasolom még a nyilaskeresztes pártot is, az sem nagyobb csoda.

A választók meg köszönik a demokrácia ellenes párt-választék szűkítést.

Vicc az egész... ilyen a világon nincs. Nem szívelem Botkát, de még ő sem így működött, pedig országos politikus volt, de végigvehetjük az összes mostani polgármestert pártállás nélkül, Nyíregyházától Nagykanizsáig... alapvetően mind azzal foglalkoznak, amire meg lettek választva, ami a munkakörük.
Kivéve MZP. (Meg Karácsony.)

Ez Hódmezővásárhely szégyene...

Na látom jól megtanultad a komcsi mantrát!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés