Egy ideig biztosan nem fogok az ATV stúdióiban, műsoraiban szerepelni

2021. május 3. 21:19

Hadházy Ákos
Facebook
Az okokról Tamás Gáspár Miklós ma részletesen és nehezen kikezdhető logikával írt, én legalábbis nem találtam rajta fogást.

„Szomorú volt számomra úgy beszélni az Egyenes Beszédben a mai közérdekű munkámról, hogy tudtam, egy ideig biztosan nem fogok az ATV stúdióiban, műsoraiban szerepelni. Végtelenül hálás vagyok az adó minden munkatársának azért, hogy az elmúlt években sokat elmondhattam Önöknek az általam feltárt vagy fontosnak tartott ügyekből.

Ma , a Sajtószabadság Világnapján, a Klubrádióval való szolidaritás jegyében mégis meg kellett hoznom egy nehéz döntést: amíg a Klubrádió helyzete nem rendeződik, nem tudok eleget tenni az ATV meghívásainak. A Klubrádiótól törvénytelenül elrabolt frekvenciát ugyanis a hatalom önkényesen az ATV-vel azonos érdekeltségbe tartozó Spirit FM rádiónak adta. Tudom, hogy abban a rádióban is kiváló emberek fognak dolgozni, de a szolidaritás és a valódi ellenzékiség most megköveteli ezt a nehéz döntést. Az okokról Tamás Gáspár Miklós ma részletesen és nehezen kikezdhető logikával írt, én legalábbis nem találtam rajta fogást. https://www.klubradio.hu/.../tgm-level-a-klubradionak-117627

Remélem, hogy ez az ügy meg fog oldódni mihamarabb. Ha sokan állunk ki a sajtószabadság mellett és a propaganda ellen, akkor biztosan meg fog. Remélem, hogy akkor újra részese lehetek ezeknek a műsoroknak!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadházy, gondolod, hogy az ATV-nek nem lesz számtalan riportalanya? Gondoljátok, hogy TGM-el betölthetetlen űrt hagytok magatok után?...

Ne felj, Akos, var a Telex, Partizan, 444!!!, RTL, Index, Alfahir, Zsirbupi es amit akarsz!

Magam is gondolkodom az öngyilkosságon.
De az is lehet, hogy iszom egy jó kis fröccsöt.
D

Ne felj, Akos, var a Telex, Partizan, 444!!!, RTL, Index, Alfahir, Zsurpubi es amit akarsz!

Pótolhatatlan veszteség.

Ki lesz a következő?

Tiltakozás az ATV-csoport újságíróit ért támadás ellen
https://www.nemzetimediaszovet..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés