Gyurcsány nevet a végén

2021. május 2. 19:36

Kötter Tamás
Facebook
Dobrev Klára esélyeit növeli, hogy az utódpárt (MSZP) utódpártjának, a DK-nak van a legelkötelezettebb legaktívabb szavazótábora.

„A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció ma bejelentette, hogy Dobrev Klárát indítják a baloldali előválasztáson miniszterelnök-jelöltként, így Gyurcsány két másik jelöltje, Karácsony és Jakab ellenfelet kapott.

Dobrev Klára esélyeit növeli, hogy az utódpárt (MSZP) utódpártjának, a DK-nak van a legelkötelezettebb legaktívabb szavazótábora, így a kétfordulós előválasztáson a második körbe bejutó három jelölt közül könnyen kerülhet ki nevető harmadikként. 

Ha mégis Jakab vagy ami ennél jóval valószínűbb, a nagyvárosokban még jelenlévő szocialista párthálózat maradványainak köszönhetően, Karácsony nyerné az előválasztást, akkor sincs bajban a baloldal Cipollája, Ferenc elvtárs. 

Karácsony mögött egy szavazók és alapszervezetek híján, pártnak éppen nehezen nevezhető Párbeszéd áll, amely tényleges politikai erőt nem képvisel, ahogy a lassan kispárttá váló szocialisták sem. A jelenlegi főpolgármester sorsa, fura módon éppen a miniszterelnökségével pecsételődne meg. Nem tehetne mást, mint amit most tesz főpolgármesterként, végre kellene hajtania a DK dominálta koalíció valamennyi népszerűtlen intézkedését, amelyeket a választók természetesen a nevéhez kötnének. 

Majd, amikor Karácsony, hasonlóan a mórhoz, megtette a „kötelességét”, Gyurcsány, a nagy sakkjátékos, ahogy Medgyessyt, úgy őt is egyszerűen lecseréli, csak most nem saját magára, hanem a feleségére. A végén persze így is Gyurcsány kormányoz majd.

Az pedig tudjuk, hogy mit jelentene: káoszt; idegen érdekek gátlástalan kiszolgálását, mind gazdasági, mind kulturális téren; bevándorlás tekintetében feltétel nélküli kapitulációt; és minden mást, ami a 2002-2010 között szocialista kormányzást jellemezte.

Soha többé Gyurcsányt!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyetértek.

A dékások sokkal inkább hajlandóak lennének bárkire, Jakabra is leszavazni. Bizonytalanok dettó.

Gyurcsányné viszont megosztó. A jobbikosok, illetve a bizonytalanok kevéssé lennébek hajlandó lenyelni.a békát.

Ez a no gonoszabb - ha lehet -, mint a ferje.
Keresd a not, mondjak. Es minden sikeres ferfi mogott all egy no, jelen esetben egy boszorkany. Vagy ketto.
Tudjuk, milyen sikeres volt Gyurcsany, le kellett vegul mondania.
Elena Ceausescu sem elvezhette ki a hatalmat, Hillary sem, Dobreva sem fogja.

Ez így van, az előválasztás nyerője egy jobbosnak, akár jobb híján jobbosnak, Jakab. Ez nemcsak Gyurcsányt állítaná nehezen megoldható helyzet elé, de a fényességes nyugati támogatóikat is.

Szerintem lesz próbálkozás arra nézve, h. ellenérdekeltek NE szavazhassanak és az is lehet, h. egészen egyszerűen elcsalják a nekik nyilván hátrányos eredményt.

Meg kéne próbálni, de ez sem biztos, h. menni fog.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés