Csárdi Antal büntetlenül parkolt a tilosban Ferencvárosban

2021. május 2. 13:04
A biztonsági őrök szerint a képviselő megteheti.

Csárdi Antal LMP-s országgyűlési képviselő a minap fél napot állt tilosban a ferencvárosi városháza előtt, mégsem lett ennek következménye – írja a ferencjózsef.blog.hu.

A portál egy IX. kerületi olvasója kiszúrta, hogy a városháza előtt egy autó tilosban parkol, és nemcsak, hogy nem viszik el a járművet, hanem úgy tűnt még vigyáznak is rá a hivatal őrei. Rá is kérdezett a biztonsági őröknél, miként állhat itt autó, amikor a sárga felfestés ezt egyértelműen tiltja. A válasz tömör volt és egyértelmű: Ő megteheti!

Az olvasó másodmagával megvárta a sofőrt, aki nem más volt, mint Ferencváros egy részének LMP-s országgyűlési képviselője, Csárdi Antal személyesen. Fel is tették a kérdést a honatyának, miért áll tilosban. Csárdi először megpróbálta megmagyarázni, hogy így rendben van a parkolása, majd azt mondta, „jelentsenek fel, ha akarnak”.

A képviselő azt is megmutatta, neki van száz, büntetést jelentő piros mikuláscsomagja.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a sztory is jelzi, hogy baloldal nem becsületesebb mint az általa szidott kormány. 2022-ben az összességében sokkal jobb oldalra, a jobboldalra szavazzál!

Ez a Csárdi nem rég beszélt a tv-ben az elmaradt önkormányzati lakás felújításokól. Beszélni, fogalmazni nem tud, csak nyökög.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés