Az MSZP a jobbikos Kállót is támogatja

2021. május 2. 11:53
Kunhalmi, mint írja, a saját szemével látta az új szövetségese hitét, mély elkötelezettségét a körzetben élő emberek iránt.

Kunhalmi Ágnes a Facebook-oldalán ír arról, hogy Fejér megye 4-es számú választókerületében van olyan ember, aki alkalmasabb az MSZP-nél, és aki az időközi választáson 2020-ban már megverte a Fideszt! „Biztosak vagyunk benne, hogy Kálló Gergelynek ez 2022-ben is sikerülni fog, ezért támogatjuk Őt az előválasztáson!” – fogalmaz az MSZP társelnöke.

Majd arról is beszámol Kunhalmi, hogy legutóbb, amikor nála járt az időközi kampányban, saját szememmel látta Kálló hitét, mély elkötelezettségét a körzetben élő emberek iránt. „Ismét nagy csata vár rád Gergely, ebben számíthatsz az MSZP támogatására! Hajrá Gergő!” – buzdítja új szövetségesét a szocialista politikus.

Fotó: Kálló Gergely, a Jobbik képviselője leteszi esküjét az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 9-én.MTI/Soós Lajos

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szürreális.

(Amúgy kétszer hallottam ezt a Kállót beszélni... még jobbikos mércével is egy bumfordi ostobának tűnt... kb. mibt egy páttitkár a 60-as években... dehát Dunaújvárosban nyilván nyerni fog.)

Ja, most éppen a fiatalok szja-ját rabolták el, mindenestül...

És a többi, és a többi...

Ez a hír nem a Fideszről szól.

Hanem arról, hogy:

1. A 2018-ig legnagyobb vidéki vörös bástya (szoci fellegvár) Dunaújváros érdekes módon csont nélkül lett ballikos zárvány... és érdekes módon ez már abszolút nem zavarja az ún. MSZP-t.

2. Egészen mostanáig az volt a mantra, hogy a gaz Fidesz KÉNYSZERÍTETTE a moslék pártjait a közös indulásra a választasi törvénnyel... mert hát ők nagyon is külön indulnának, ha a 2010-es választasi rendszer lenne... LOL, és akkor kiderül, hogy szemenszedett hazugság az egész, hiszen már a saját "előválasztási" színjátékukban is összeborulnak, és már ott is közösen indulnak.

3. Az már csak egy mellékzönge, hogy ez a Kálló - akinek a hitét (!) annyira látják berciágiék - egy nyökögő bunkó (nézd meg magad, ha nem hiszed)... de hát petike is ágit látja a legalakalmasabb jelöltnek...

Ez így van.
Kollektív elmebaj.

Nem tudom, mikor produkált ilyen évtizedet Magyarország, pozitív értelemben... erre ag emberek egy jelentős része rohanna az urnákhoz, hogy visszahozza a hatalomba azokat, akik alatt bizonyítottan minden idők egyik leggyászosabb évtizedét produkálta az ország gazdaságilag (meg sok más értelemben is)...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés