Hamis lap a pakliban

2021. május 1. 22:29

Klubrádió
Klubrádió
Árulást követ el, aki szerepet vállal a terv megvalósításában, aki közreműködik abban, hogy egy valóban független médiumot a hatalommal együttműködő hamis hanggal fedjenek le.

„Napokon belül megszólal a Klubrádiótól elvett frekvenciáján egy fals hang, a Hit Gyülekezetéhez köthető álellenzéki rádióé. Bár a frekvencia sorsa még nem dőlt el, kétszeresen is per alatt áll, a kiigénylő nem vár, igyekszik gyorsan elfoglalni a rablott jószágot, hogy a hatalom kedvében járva véglegessé tegye az utolsó független rádióállomás elnémítását.

A rezsim médiaügyi erőszakszervezetével külön nem kell foglalkozni, hiszen a Médiatanács fennállása óta szolgálja a kormány háborúját a független média ellen, törvénysértések beláthatatlan sorát követve el. Hanem a bitorlók szerepéről tán még érdemes szót ejteni.

Az eseménysor önmagát leplezi le, ma már nyilvánvaló, minden lépés egy elkészített terv szerint valósult meg. A Klubrádió frekvencia használati jogosultsága megújításának erkölcstelen, nevetséges, de mindenekelőtt törvénysértő indokokra alapozott megtagadásától a frekvencia hazugságon alapuló álpályáztatásán át, a hullámsáv kiigényléséig és kiutalásáig megvalósult államhatalmi lépések egyetlen ívet futnak be, a megfelelő kollaboráns előre felépített közreműködésével.

Árulás?

Sorra születnek az önigazoló nyilatkozatok, a »belülről jobbítás« hazánkban jól ismert hamis indokával, amely elfedni hivatott a valójában egzisztenciális okot vagy a vágyat a megszólalásra, bármi áron. A Hit Gyülekezetéhez kötődő médiabirodalom »őfelsége ellenzékeként« jól idomított része a NER-nek, kitűnően szolgálja az illiberális rendszert. Megkapja érte a jutalmat, ezért is képes magas költségszinttel működni. A független média elleni háború aktív szereplőjeként nem tekinthető árulónak, már régóta nem kétséges, hogy melyik oldalon áll. Gondolhatja komolyan bárki is, hogy az a Médiatanács, amelyik semmilyen törvénytelenségtől nem riad vissza a független médiumok elhallgattatása érdekében »ellenszolgáltatás nélkül« ad sugárzási lehetőséget egy kétszeresen is per alatt álló frekvencián?

Árulást az követ el, aki fellépésével szerepet vállal a terv megvalósításában, aki közreműködik abban, hogy egy valóban független médiumot a hatalommal együttműködő hamis hanggal fedjenek le.

Lássuk be, könnyebb dolguk lenne, ha a Klubrádió bedobná a törülközőt. Akkor csak a hullarablás kellemetlen bélyegével kellene bíbelődniük. De nem így történt, a Klubrádió február 15-ike óta az interneten folytatja sikeresen a műsorszolgáltatást, a hallgatóinak és a támogatóinak többsége ide is követte. A Klubrádió műsorát többen is próbálják utánozni, most magát a márkát is megpróbálják majd meghamisítani, de a függetlenség nem utánozható.

A hatalom áldozataitól elkobzott vagyon kiigénylése hazánkban nem minden hagyomány nélküli. Aki ebben a mocskos játékban részt vesz, az nem marad ártatlan.

De még nincs késő! Vissza lehet utasítani a dicstelen mellékszerepeket!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ATV is a Hit Gyülekezete tulajdonában van a "független" fórumos műsorvezetőivel, idétlen szereplőivel ( Gy. Németh. Magyar devecseri rablóügyvéd , Kerpel-Frónius várszakértő, beton kockológus Puzsér és társai, Konok, Czeglédy, Lakner, infektológus Pusztai szakértővel stb.)
Mi a sirám?

Egy ingatlaneladásban voltam benne és valaki felhívta a figyelmemet Törteli profi értékbecslős műsorára, komolyan mondom, hogy sokat segített, a fogyasztóvédelmi műsora is jó volt, ahol rendszeresen megjelent az MNB, a TV-ben gyakran látott specialistája is. Néha elkaptam a nyelvészeti műsort az is jó volt. Nyilvánvalóan voltak olyanok is, amelyeket a stabil vérnyomás megőrzése miatt kerülni kellett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés