Rendkívüli oltási akció indul pénteken

2021. április 30. 7:34
Fókuszban a Pfizerrel. A regisztrációs oldal reggel óta akadozik.

Rendkívüli oltási akciót hirdettek péntekre: a Sinopharm mellett az oltásra regisztráltak a Pfizer vakcinájára is foglalhatnak időpontot a kórházi oltópontokra az Országos Oltási Munkacsoport döntése értelmében – értesült az Origo.E

Az előzetes hírek szerint 10 órától kezdődik az oltás a Pfizerrel is (mellette a Sinopharmmal is folytatódik). Emellett a jövő heti AstraZeneca oltásra is lehet jelentkezni.

Az az eeszt.hu oldalon azok foglalhatnak időpontot, akik eddig regisztráltak a koronavírus-vakcinára. Összesen 101 kórházban zajlanak majd az oltások, akár este kilencig. Az Origo úgy tudja, hogy 100 ezer Pfizer-vakcina érkezik az oltópontokra és az Oltási Munkacsoport abban bízik, hogy pénteken ezt mind sikerül beadni.

Frissítés:

A reggeli órákban akadozik az eeszt.hu működése, az oldalon ez áll:

„Az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el. A betegellátás menetét a fennakadás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT kapcsolata zavartalan. Amennyiben az EESZT portál szolgáltatásait kívánja igénybe venni, kérjük, látogasson vissza oldalunkra később. Kollégáink dolgoznak az elérhetőség visszaállításán. Megértését és türelmét köszönjük!”

(MTI, Origo)

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért ez a vilag vicce, hogy TÉNYLEGESEN baromi hasonló hatékonyságú, biztonságú stb. vakcinák közül valamelyiket úgy sulykolta a marketinggépezet az emberek fejébe, mint tökéletes, aggálytalan csodaszert (Pfizer), a másikakat meg mint kerülendő ócska, sőt esetleg veszélyes vacakot (Astra, Szputnyik, Sinopharm).

Szép új posztmodern világ.

Itt messze nem csak Magyarországról van szó.
Komolyan, konkrétan sikerült elérni, hogy egy csomó országban BETILTSÁK azt az Astrát, amivel egyrészt több tízmillió embert gond nélkül beoltottak Nagy-Britanniában, másrészt kb. pont ugyanolyan elenyésző arányban tapasztaltak vérrögösödési problémát, mint a Pfizernél. Illetve tiltás nélkül is emberek százmilliói inkább nem adatják be maguknak (a még egyszer: a tudomány jelen állása szerint hatékony és biztonságos) oltást. Orosz, kínai dettó, ezek ugye egyelőre kb. ki vannak tiltva az EU-ból.

Szóval itt áll a világ egy pandémia közepén, Godot-ra, akarom mondani FÁJZERRE VÁRVA... azért ez szürreális.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés