Pekingbe utazik Orbán Viktor

2021. április 29. 12:52
Az nem derül ki a miniszterelnök bejegyzéséből, hogy mikor utazik Kínába.

„Egyeztetés a kínai elnökkel. Újraindítjuk a diplomáciát. Meghívás Pekingből: elfogadva” – közölte Orbán Viktor csütörtökön a Facebook-oldalán. A kormányfő egy fotót is csatolt a bejegyzéshez, amelyen Szijjártó Péter külügyminiszterrel látható. Az nem derült ki, mikor találkozhat majd Orbán és Hszi Csin-ping.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 98 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tóth Bertalan is járt Kínában, kongresszuson vett részt.

"Röviden összefoglalva: Orbán szánt-szándékkal a balhéra (HÁBORÚRA) játszik, tőle békét, nyugalmat ne várjanak, a szólamai, pszichopata ámokfutása mind tragikusabb formában fog manifesztálódni, míg végül, folytatólagosan rombolva változtatja a pokol legelveszettebb bugyrává régiónkat!"

Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a liberálisok 20-25 évvel ezelőtt még más húrokat pengettek, most pedig egyszerűen bevezetnék ideológiájuk kötelező elfogadását. Ahogyan ezt egykor a kommunisták tették.

Az államalapítás óta Magyarország nyugati ország, amely nem akar többé a Kelet része lenni, de fenn akarja tartani a kapcsolatokat. Azért jöttünk ide, mert akkor a népek még keresték a letelepedéshez kedvező helyeket. (...) Egy európai kultúrnemzet életére rátelepedne a nyugati rész által kiforgatott liberalizmus uralma, amely megmételyezné és tönkre tenné országunkat. Egy nép a nyugati liberális önkény hálójában. (...) a Nyugat bukásáról táplált propaganda - ami sajnos már tüneteken alapul. (...) A nyugati politika nem tűri az önállóságot, nem tűri a függetlenséget, és nem tűri a szabadságot. Csak olyan formában, ahogyan ő maga diktálja. Felszámolja a társadalmat, az emberek független életét a betolakodóktól, kifacsart, természetellenes ideológiáktól védő védvonalakat. Ha ennek az ideológiának a követeléseit nem fogadod el, akkor ha kell vagyontalanná tesz, elszegényít, kiszolgáltatottá vetkőztet, ha kell, megfélemlít. Akár személyedben, akár országod viszonylatában.A hatalomtól függő élet láncába fűz."

(2021)

Ezek ketten '44-ben nyilasok lettek volna.

Nem tudom, lesz-e koszorúzás, de ha igen, akkor a vendéglátó iránti udvariasságról van szó. Kína eddig még nem exportált sehova fegyveresen demokráciát, nem finanszírozott kívülről puccsot, ennyit arról, ki ellensége a szabad világnak.

Igen, országosnak mondható az érdeklődés Kína iránt. A mai ellenzék is aktívan érdeklődik, letagadni sem tudja.

Karácsony is ment volna vele, de éppen nem ért rá, már megint az obligát Facebookozás
KARÁCSONY GERGELY
(Facebook)
SZERINTEM NAGYON IS LENNE MIT MEGBESZÉLNI
Nem csak a budapesti terveinkért lobbizok.

amit barmilyen nagyhatalom idezojelnyit VED idezojelzar, az sem nem szabad sem nem demokratikus

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés