Ezúton kérünk elnézést libanoni barátainktól!

2021. április 28. 9:13

Hadházy Ákos
Facebook
Először megveszünk a gagyiból irtó drágán irtó sokat, aztán meg elajándékozgatjuk.

„A Magyar Közlönyben megjelent, hogy olyan típusú (Shangrila510S) kínai lélegeztetőgépet ajándékoztunk Libanonnak, amiről az angol orvosok már egy éve azt mondták, hogy semmire sem jó, viszont akár veszélyes is lehet. Nem is igazi lélegeztetőgép, inkább a betegek szállításánál jelent átmeneti segítséget.

Kell ehhez pofa: először megvesszünk a gagyiból irtó drágán irtó sokat, aztán meg elajándékozgatjuk. A külügyminiszternek még ahhoz is elég vastag az epidermisz az arcán, hogy saját maga vigye ki a ketyeréket és húszezer maszkot (gondolom, az is kínai gagyi). Ezúton kérünk elnézést libanoni barátainktól! És kérjünk elnézést magunktól is, hogy nem tudtuk megállítani a kormány ámokfutását!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindig csinál valami szart. Mindegy mit, hajtani kell, látszani kell, mandátum nélkül mehet vissza dolgozni.

Hát, nincsenek nagy igényeid, ha Hadházy "remek akcióit" kedveled. Ahol időnként beültetik a hintába és marhaságokat mond. A parlamenti bunkóságról meg mit mondjak? Ha te arra élvezel, és még fizetnél is érte, akkor jó szórakozást. Sok vizet nem zavar.

Ez a doktor nem éri fel ésszel, hogy lélegeztetés segítő készülék nem csak a kórházban kell?

Németországban rövid úton elhallgattatták azt a néhány ismert személyiséget, akik Merkelt kritizálták. Mert ott demokrácia és jogállam van. Nálunk ez állítólag nincs, de A Hadházy és Kórozs félék következmények nélkül hazudozhatnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés