Mikor lesz végleg vége a járványnak? Amikor sikerül Orbánt kiiktatniuk

2021. április 27. 13:17

Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok.hu
Mire lehet jó egy világjárvány? A Föld lakosságának drasztikus csökkentésére?

„Az utóbbi tizenegy évben rengeteg módon próbálták már megbuktatni. IMF, André Goodfriend, Merkel selyemzsinórja, Sargentini-jelentés, etikus hacker, Tanítanék – számos különböző eszköz a külpolitikai nyomásgyakorlástól a belföldi partizánok, szabotőrök pénzeléséig. És mégis, Orbán Viktor nemhogy visszaverte ezeket a támadásokat, hanem a legtöbb esetben győztesen, megerősödve jött ki belőlük. Nemzetközi szerepe, országunk méretét és súlyát messze meghaladó világpolitikai befolyása is részben épp annak köszönhető, hogy masszívan beleállt számos konfliktusba, amiért komoly támadásokat kapott a globalista sajtóban és politikában, ezzel viszont ismertté vált, és amikor végül kiderült, hogy neki volt igaza, és nem sikerült lepöckölni a pályáról, komoly csettintéseket kapott világszerte, hogy ez igen.

Na de a vírus mindenkit kikezd. Nincs az a politikus, aki ellen tudna állni egy ekkora gazdasági sokknak, az egekbe szökő munkanélküliségnek, a kialakuló halálhangulatnak. A harmadik hullám épp Közép-Európában tombolt a legerősebben. Véletlen volna? Nyilván nem lehetett csak Magyarországra »lőni«, ahhoz túl sok a személy- és áruforgalom a környező országokkal. Különösen a visegrádiakkal és Szerbiával. Hopp, pont ezekben a legerősebb a harmadik hullám. Csupa »renitens« ország, globalizáció-kritikus kormányfőkkel. Így ha Orbán kiiktatásával együtt ők is mennek a levesbe, bónusz haszon a Soros-birodalomnak. Tehát mindenáron le kellett tarolnia a harmadik hullámnak ezeket az országokat, teljes lezárásokat okozva, hatalmas munkanélküliséget generálva.

Csak épp egy bibi van: nálunk ez nem jött össze; nem szökött az egekbe a munkanélküliség. Egyrészt, mert eleve kizárólag a turizmusban és a vendéglátásban alakult ki számottevő állástalanság. Ezt azonban masszívan fel tudta szívni az építőipar, sőt, most, amikor újra nyitnak a teraszok, és lassan az éttermek, szállodák, szórakozóhelyek is, konkrétan nincs elég munkaerő, vagyis aki egy kicsit is képes a munkavégzésre, nem totál degenerált, az mind-mind melózik. Másrészt Magyarország vakcinastratégiája bizonyult a legjobbnak, ezt mondja a WHO is. Mi szereztük be a legtöbb keleti vakcinát, nálunk a legnagyobb a beoltottság, újraindulhat az élet. Orbán Viktor ebben is szembement mind az EU diktatórikus bürokráciájával, mind a hazai helytartóikkal, mind a médiával. Ismét csatát nyert a globalista neobolsevikokkal szemben.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jeszi! Azt a portugál fajankót kifelejtetted. Az is valamilyen jelentést firkálgatott ami kikötött a papírkosárba.

Igaz, nyugtával dicsérd a napot. De készüljünk a következőre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés