Aradszki András legyőzte a koronavírus-fertőzést és újra munkába állt

2021. április 27. 11:15
Ötven napig élet és halál között járt, de a Jóisten végül nem engedte eltávozni – írta ki Facebook-posztjában Kocsis Máté képviselőtársával közös fotóján.

„Aradszki András képviselőtársunk a súlyos koronavírus fertőzése miatt 50 napig élet és halál között járt, de a Jóisten végül nem engedte eltávozni. Hónapokig lábadozott, és ma már munkába is állt. Jó újra együtt!” – írta ki a Facebookra kedden Kocsis Máté a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

Aradszki András jogász, energiaügyért felelős államtitkár, a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője, Érd korábbi alpolgármestere.

„Azt mondják, nagyon ritka, aki ilyen helyzetből felépül, mint én” mondta korábban a Mandinernek nyilatkozva betegéségéről. Azt is elárulta, ezt három dolognak tulajdonítja: az orvosi hozzáértésnek, annak, hogy a kór viszonylag erős fizikai állapotban találta, s a rengeteg együttérzésnek, amivel találkozott. A családja, a barátai, az ismerősei, a munkatársai és képviselőtársai is imaláncokat szerveztek érte.

„A Jóisten szeretete és kegyelme kellett ahhoz, hogy el tudjuk kerülni a legrosszabbat, ami egyszer eljön, de szerintem még korai lett volna; éreztem az emberek erejét, hogy ha baj van, akkor a másik segítségére sietnek” – nyilatkozta lapunknak. 

Fotó: Kocsis Máté, Facebook

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még van dolga a képviselő úrnak a Föld nevű bolygón.
Isten meggyógyította.
Örülünk minden gyógyultnak!

Öröm és jó érzés, minden gyógyult hírére.
Grat.

Bősz nagyon eltűnt mostanában.

Jó egészséget!

Ugye? Van valami vaj a fülük mögött, hogy így eltűntek a mindennapjainkból?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés