Varju László sérelmezi, hogy Czeglédy Csaba nem lehet az ügyvédje

2021. április 23. 10:11
A DK-s politikus bízik benne, hogy a bíróság igazságot szolgáltat neki. Tanúmeghallgatással folytatódott Varju László büntetőpere.

Varju László csütörtökön este az Atv Egyenes beszéd című műsorában beszámolt arról, hogy folytatódott a büntetőpere, amelyben őt garázdasággal és súlyos testi sértéssel vádolják az MTVA székházában történt dulakodás miatt. A DK-s politikus elmondta, hogy a fegyveres biztonsági őröket hallgatták meg tanúként. Varju kijelentette, a parancsnok azzal érvelt, hogy parancsra léptek fel az épületben jogszerűen tartózkodó parlamenti képviselőkkel szemben.

A politikus bízik benne, hogy a bíróság igazságos ítéletet hoz, de azt zavaró körülményként értékeli, hogy az eredeti ügyvédjét, a szintén DK-s politikus Czeglédy Csabának a működési jogát felfüggesztette az ügyvédi kamara, ennek ellenére egyszerű civilként segítette őt.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Őszintén?
Én is sérelmezem és minden tisztességes ember.
Aljadék1, Varjú pontosan ilyen Aljadék2 Ceglédivel bűntárs.

AZ a demokrácia nevű izé márcsak úgy működik, hogy annak is vannak jogai akit a hívek nem szeretnek...

Nem tudom, Varjú miből gondolja, hogy a székház biztonsági őrei csak díszként tartózkodtak ott, ahol ők randalíroztak. Olyan nincs, hogy a tévébe bárki bemegy és követelőzik, hogy mit olvassanak be az adásban. Rém egyszerű, ha egyiknek elnézik, jön a másik, tehát ilyen precedenst nem lehet teremteni. Ha pedig a betolakodók fizikailag is erősködnek, akkor erre hatásos választ kell adni. Kunhalmiék csak bohóckodtak, az ajtónak rohanás, majd a nadrág szárára kívülről kötött kendő igen mulatságos volt, de Varjú erőszakot akart alkalmazni.

Az egész DK egy maffiaszervezet.

Varjúkám, Dr Göbbels se lehet az ügyvéded. Van ilyen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés