Dopeman: Fekete-Győr még nincs azon a szinten, hogy versenybe szálljon komoly emberekkel

2021. április 23. 11:37
A repper szerint a Momentum elnöke az elvek, az eszmék és mindenféle bilincs eldobásában már ugyanolyan profi, mint bármelyik politikus, azonban másban még fejlődnie kell.

Dopeman is elmondta véleményét Fekete-Győr András nagy visszhangot kiváltó Partizán-interjújáról, amelyről sorra születtek az elmúlt napokban a publicisztikák. Saját szerzőnk véleményét itt olvashatja.

A Momentum miniszterelnök-jelöltjének szerepléséről még Gulyás Gergely is megszólalt a tegnapi kormányinfón. A miniszter elmondta, hogy nem látta ugyan az interjút, de olvasta a róla szóló cikkeket, amiken remekül szórakozott. „De miután a cikkek csak az én feltételezésemet igazolták vissza, és nem láttam személyesen egyetlen percet sem, ezért nem tenném közkinccsé saját véleményét – amit már korábban megtettem – a Momentumról, vagy annak elnökéről” – tette hozzá.

Dopemant a követői kérdezték a témáról, a repper pedig

egy másik aspektusból világította meg az interjút.

Beszélhetnék róla, de nem akarom megbántani. Maradjunk annyiban, hogy Fekete-Győr András még nem áll azon a szinten eszköztárát illetően, hogy professzionális politikusokkal versenybe szálljon. Tulajdonképpen az elvek, az eszmék és mindenféle bilincs eldobásában már ugyanolyan profi, mint bármelyik politikus, de valljuk be őszintén, hogy még nincs azon a szinten, hogy versenybe szálljon komoly emberekkel. Ezt mutatta meg ez az interjú, de jól halad!” – mondta a zenész, aki szerint Fekete-Győr még fejlődhet, és „legalább annyira hibás karmát gyártó lehet, mint a többi politikus”.

Legyen bennetek együttérzés” – mondta követőinek immáron az összes politikusra utalva a repper, aki úgy véli, hogy bár sokan haragudnak a politikusokra, de ez az életpálya sok feszültséggel jár.

„Azt hiszitek, hogy ezeknek milyen jó! De ezek igazából ugyanolyan fogságba lévő emberek, akiket foglyul ejtett az a pálya, amin játszanak. Egyre jobban belekeverik magukat, és egyre vastagabb kötelet vonnak a saját nyakuk köré. Lelkileg, fizikálisan felemészti az embereket ez az életforma” – jelentette ki.

Mint mondta, a politikusok is szenvedő és érző lények, csak „az ő vágyaik másban fogalmazódnak meg, mint egy kőbányai dizájnerdrogosé”.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, ha dajcstompi betép, akkor nagy szófosó lesz...
A kokain a legveszélyesebb a politikusok gondolkodási képességére.

(Igen, igen! A lakner-félékre is.)

Hát, úgy fest, h. amit meg lehet tanulni, azt megtanulta. Korózstól Gyurcsányig belefér.

Csak látná már ezt az ország másik fele is!

Még nincs?...Soha nem is lesz, mert egy magamutogató tehetségtelen kókler.

Ez igaz, csak kik azok a komoly emberek, akikkel nem szállhatna versenybe? Én azon az oldalon egyelőre egyetlen olyan embert látok, aki többnyire komolyan vehető: Schiffert. A többivel nyugodtan versenyezhet ez a csekély képességű nolimpiás hazaáruló is. Mind a béka segge alatt van és nem is biztos, hogy ez a szépfiú a legalsó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés