Világszégyen

2021. április 22. 12:36

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Legyen világos: hogy maradhasson az élet, ennek a kormánynak mennie kell.

„Világszégyen.

Sehol a világon nem vesztették annyian életüket koronavírusban lakosságarányosan, mint Magyarországon.Nem a harmadik hullámban. Nem a másodikban. Hanem mióta kirobbant a járvány.

Ide jutottunk onnan, hogy „a védekezés sikerét a halálozások számában mérjük”. Ezzel maga Orbán Viktor ismerte be, hogy elbuktak. Ez a kormány elbukott a járvány elleni védekezésben. Ismételjük meg: sehol a világon nem vesztették annyian életüket koronavírusban lakosságarányosan, mint Magyarországon.

Ez nem az ellenzék bűne. Itt most nem Gyurcsány a hibás. Ez a kormány alkalmatlanságának bizonyítéka. Legyen világos: hogy maradhasson az élet, ennek a kormánynak mennie kell.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 135 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orbán elpusztítja a galaxist!

Fegyenc, inkább neked kellett volna elmenned, már régen, a fenébe! Különben most is hazudsz, olvasd el Kasler nyilatkozatát: legalább négyféle módon mérik világszerte a Covid-halottak számát. A védekezés annyira sikeres, hogy már a szokásos hazugságaid sem segítenek rajtad. Takarodj a közéletből!

Az a baj, hogy egy olyan ember kéri számon a kormányt (egyébként olyasmi miatt, ami nem is igaz - lásd az európai mortalitási adatokat), akik konkrétan csődbe vezette az országot, hazudott a költségvetési adatokról, polgárháború közeli állapotba vezette az országot, és minden valószínűség szerint, amikor ez nem sikerült, akkor megpróbálkozott egy cigány-magyar polgárháború kirobbantásával is.
Nem trollkodnia kellene, hanem börtönben lennie, mert ezeknél súlyosabb bűnöket nem lehet elkövetni egy ország lakosai ellen.

A Szemlőhegyi Néró is mintha fáradna már.

"hogy maradhasson az élet, ennek a kormánynak mennie kell."

És jönnie a világon 148 millió embert már elpusztító kommunista összefogásnak?

A mocskosszájú Gyurcsány megint vadul hazudozik. "Sehol a világon nem vesztették annyian életüket koronavírusban lakosságarányosan, mint Magyarországon."

Gyurcsány nem akarja látni, hogy a Covid halálozási adatok gyűjtése nemzetközileg nem egységes, ezért nyomja a propaganda szövegét, mint süket a csengőt.
Éppen ma jelent meg egy cikk itt a Mandineren "Covid-halálozás: valóban Magyarország vezeti a listát?" címmel, Írta: Konopás Noémi.
A Pathology and Oncology Research tekintélyes orvosi szaklap szerzői a tanulmányukban rögzítik, hogy „ez alapján felmerül, hogy az egyes országok koronavírus halálozási jelentésében jelentős módszertani különbségek vannak, ami miatt az interneten és a médiában gyorsjelentésként szereplő koronavírus halálozási listák értékelése,
az országok rangsorolása rendkívül nagy óvatosságot igényel”.
Összességében a szerzők szerint elmondható, hogy Magyarországon a koronavírus-járvány komoly veszteségeket okozott, de az bizonyosan kijelenthető, hogy nem a legnagyobb halálozást elszenvedő országok sorába tartozik Európában, ahogy ez tévesen több helyütt is megjelent, hanem az Európai Unió átlagának szintjén szerepelt 2020 végén. Az azóta zajló harmadik hullám után sem várható, hogy hazánk a halálozásban vezetni fog.
AHHOZ, HOGY ÁTFOGÓBBAN LÁSSUK A JÁRVÁNY DINAMIKÁJÁT AZ EGYES ORSZÁGOK ÖSSZEVETÉSÉBEN, SZÜKSÉG VAN A TÖBBLETHALANDÓSÁG (EZEN BELÜL A HETI TÖBBLETHALANDÓSÁG) MEGÁLLAPÍTÁSÁRA IS.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés