Szevasztok pajtikák! Hallottátok pajtikák?

2021. április 22. 8:45

Zsigmond Barna Pál
Facebook
A Gyurcsány-bábszínház második fokozatba kapcsolt, nem bíznak semmit a véletlenre.

„A miniszterelnöki castingban a Gyurcsány-fiúk elszabadultak és kezdték elhinni, hogy szabad a pálya, ezért lépni kellett. A Gulyás Márton-féle, egyébként profin megcsinált boszorkánykonyhában sikerült néhány napon belül lekeverni két önjelöltet. Fekete-Győr »Nemtudom« András a széles nagyvilágnak bizonyította be, hogy semmiről nincs önálló véleménye, és ha nem áll vele szemben súgógép akkor nagyon gáz a Momentum nihilista elnöke. És látványosan bukott az álszent Márki-Zay »Boríték« Péter, aki élő adásban ismerte el, hogy borítékban kapott pénzt a sógorától a kampányára, most pedig a nagylelkű sógornak a pénzt polgármesterként, egy hódmezővásárhelyi tervezői megbízással, közpénzzel fizette vissza. És persze azt mondta, erősködött, hogy ez rendben van, tuti kóser, mert hát ő nagyon becsületes. Ez is KO. Azt gondoltam Jakabnak Péternek van még néhány hete, még szerepelhet és beszólhat addig, amíg valamelyik független baloldali lapban egy igazi régivágású demokrata (én Lendvai Ildikóra tippeltem) elkezd aggódni, hogy rendes gyerek ez a Péter, meg már nem gárdamellényben jár, de az ismételten előkerülő antiszemita megnyilvánulásai azért nincsenek teljesen rendben. Szükség van rá a Fidesz ellen, de hát mégsem lehet a baloldalon egy, a melegeket támadó, antiszemita a miniszterelnök jelölt. Nem lett igazam, a Gyurcsány-klán siet, nem bíznak semmit a véletlenre, máris jelentkezett a mindig aggódó Bauer Tamás, aki elmagyarázta a baloldali szavazónak, hogy Jakab nem elég progresszív és »már nem mondható, hogy Jakab miniszterelnöksége jobb lenne Orbán uralmánál«.

Tatatatam! És szól Gyurcsány, vége a szappanoperának: bejöhet a színpadra Karácsony! És van jelöltünk! - sóhajtanak fel a statiszták felszabadultan az előválasztási színjáték záró részében.

Megtalálták a fővárost lezüllesztő főpolgármestert. A panaszkodót, a másra mutogatót, aki beállt a baloldali oltásellenes kórusba, a keleti vakcina ellen hergelt, akadályozta a vírus elleni védekezést, a regisztrációt támadja. Mivel városvezetőként érdemi munkát nem végez, a rábízott főváros egyre inkább lepusztult, szemetes, kátyú-kátyú hátán és elhanyagolt képét mutatja, fölösleges biciklisávon, ívókúton és darázs-garázson kívül nem épült semmi. Szép perspektíva!

Tapsolhattok pajtikák!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kezd kialakulni egy kormány-oldali viszont válasz. Óriási nyereség, h. Jeszy, Kötter, Rákay aktivizálták magukat. Jó lenne, ha többen vállalnának közszereplést. Jó, Jeszy már régebben. Üdítő Kurz ezredest, a mindig is jó, de újabban humoros Veczánt olvasni. Hiányolom Krómert, bár ő biztosan nem lesz vicces, viszont mindig érdekes. Jó a Kontra.

Viszont a tengeren túli befolyást nehéz lesz egyensúlyozni a gugli, a fészbuk egyelőre szerintem mindent visz és itt van még az Index és telex. A 888 valahogy szerintem nem futotta ki magát. talán a tartalom ömlesztési módszerük nem olyan könnyen megkedvelhető és nem is elég friss, pedig vannak ott nagyon jók.

A saját gépemen a Pesti Srácok megközelíthetetlen. Pesti TV-nk nincs, pedig a UPC Directnél all inclusiv az előfizetésünk, volt róla szó, h. a Hír tv helyett kapnánk, ezt végül, szerencsére, NEM sikerült a UPC-nek meglépnie, pedig biztosan szívesen megtették volna.

Jakabot nyilván NEM fogják hagyni, h. föléjük nőjjön, Populisszima közkedveltsége még bizonytalanabb, pláne, h. most már kissé ismerik is, úgyhogy marad a horrorisztikus Harácsony.

Azért az utólsó percig nem lehet biztos, h. be fog futni. A ténylegesen külföldiek ezúttal NEM fognak számítani. Az általuk vezetett önkormányzatokban sem egyértelműen sikeresek. Nálunk speciel semmi pozitívum nem tapasztalható. Momentumos fiatalembert tudott megszavazni a hiszékeny tömeg, amelyik hajlamosabb ígéreteknek és NEM a pénztárcájának, szemének hinni.

Köszönöm, úgy néz ki, h. így bejött.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés