Lebukott oltáselijesztők

2021. április 22. 17:48

Megyeri Dávid
Magyar Nemzet
Azt állítja a hazai egységesített baloldal, hogy ők sohasem beszéltek az oltások ellen.

„Azt állítja a hazai egységesített baloldal, hogy ők sohasem beszéltek az oltások ellen. Hiába bizonyítja ennek az ellenkezőjét számtalan cikk, videó, hanganyag és saját maguk által legyártott dokumentum, petíció, országgyűlési indítvány, kötik az ebet a karóhoz minden kézzelfogható tény ellenére, hogy hamisak az ellenük felhozott vádak. Néha azzal próbálnak érvelni, hogy ők csupán a keleti, értsd kínai és orosz vakcinát kifogásolják, a többivel nincsen bajuk.

Azt az európai gyógyszerügynökséget állítják be kimondva-kimondatlanul etalonnak, amely – nyilvánvalóan politikai megfontolásokból – impotens módon képtelen hónapok óta szakmai véleményt kialakítani a sok-sok millió embert megmentő, bizonyítottan sikeres, hatékony orosz és kínai oltóanyagról. Nem gyanús a beteges uniós szervilizmusban szenvedő baloldali stréber politikusoknak, hogy például Kínában lényegében felszámolták a koronavírus-járványt? Hát mit gondolnak ezek az elmebajnokok, üresfejű janicsárok, hordópolitikusok, minek köszönhető ez a siker? Ha nem a rútul legyalázott keleti vakcináknak, akkor szerintük minek?

Legyünk optimisták! Eljuthatunk így oda, hogy ­szándékaik dacára baloldali politikusok is lehetnek az oltás akaratlan kampányarcai. Akik személyes példájukkal demonstrálják, hogyan lehet valaki oltásellenesből oltáspárti – már persze ha saját magáról, saját beoltásáról, védelméről van szó. Most már csak az kellene, hogy ne csak a saját életüket féltsék, hanem azokét a százezrekét, milliókét is, akiket még mindig le akarnak beszélni a regisztrációról és az életet jelentő oltásról. Aki az egyik vakcinát támadja, az mindegyiket támadja. Azt pedig sajnálatosan már nem lehet meg nem történtté tenni, hogy sokan az ő féktelen demagógiájuk miatt utasították el az oltást és estek áldozatul a járványnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés