Hadházy és a Magyar Hang kinyomozta, hogy drága egy luxushotel

2021. április 22. 7:19

Patkó Endre
Kontra
Hát ennél körmönfontabb módszert valóban nehéz kitalálni mit sem gyanító, ártatlan emberek kifosztására!

„A veretes meglepetés azután érte őket, hogy a lap a Tiborcz István érdekeltségi körébe tartozó prémium hotel, a turai Botaniq szálloda honlapját látogatták meg. Itt számukra is kiderült, hogy a luxus bizony nem olcsó.

Kikerekedett szemekkel konstatálták, hogy a közel 4.5 milliárd forintból felújított, korábban teljesen leamortizálódott Schossberger-Kastélyban húzós ára van egy éjszakának. Viszont az oknyomozás csúcsa mégiscsak az volt, amikor – most figyeljenek –, letöltötték az itallapokat. Adrenalintól reszkető nyirkos kezekkel klikkeltek a főmenü »Gasztronómia« pontjára, amelynek hatására megnyílt a lehetőségük a turpiság feltárására. Nem mást találtak, mint pezsgőt és bort, párlatokat és üdítőket. Drágákat!

A felismerés itt érte őket: utána kéne nézni, mi mennyibe kerül nagyker áron! Önök gondolták volna, hogy úgy minden sokkal olcsóbb? Képzeljék, a vendéglátósok közel 100%-a haszonnal értékesíti az általuk kínált ételeket és italokat! Hát ennél körmönfontabb módszert valóban nehéz kitalálni mit sem gyanító ártatlan emberek kifosztására!

Ha felocsúdtak a sokkból, amit ez a hatalmas leleplezés okozott, azt is eláruljuk önöknek, hogy az itallap mellett az étlap sajnos nem érhető el online. A Magyar Hang munkatársai ugyanis értetlenkedve fogadták, hogy járvány idején a menü nem áll rendelkezésre. Magasan kvalifikált szakértőnk (pl én – a szerk.) tippje, valamint maga a honlap szerint azért nem, mert járvány idején a szállodák nem nyithatnak ki.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés