A genderesek, BLM-esek, meg a többi zakkant rámozdult már az evolucionistákra is

2021. április 22. 8:38

Paranoid Android
Pesti Srácok.hu
Amerikában mostanában hajlamosak fehér emberek feketének kiadni magukat, vagy legalábbis fekete ősöket hazudni maguknak.

„Évekkel ezelőtt felhívtam a figyelmet arra, hogy a liberalizmus, a gender ideológia alapvetően antievolucionista őrület. Nem csak keresztényellenes, hanem egyszerre teljesen szembe megy az evolúció logikájával is. A szociális igazságosság ideológiájának harcosai (az SJW-k) a végletekig dogmatikusok, mindenkit támadnak, aki bármilyen módon egy picit is eltér az éppen aktuális ideológiai irányvonaltól. Legújabban Richard Dawkinstól vont vissza az Amerikai Humanista Szövetség egy 25 évvel ezelőtt átadott díjat. Dawkins nem akárki haladóéknál, nem csak egy kiváló evolucionista ismeretterjesztő tudós és író, hanem harcos ateista is. A tudós tevékenységével nagy hatással volt a darwinizmusról szóló köznapi és tudományos gondolkodásra is.

Dawkins jobb ügyhöz méltó buzgalommal ateistáskodott az elmúlt évtizedekben, nem tett engedményeket, ütötte a kreacionistákat, ahol csak lehetett. Pár éve aztán már neki is feltűnt, hogy amit a kereszténység már háromszáz éve meghaladott, azt az iszlám százszorosan hozza vissza Európába, és már ezért is kapott hideget, meleget. Most azonban, mint öreg heteroszexuális fehér ember, ő is a haladárok gyűlöletének kereszttüzébe került, egy ártatlan formális logikai ellentmondásra vonatkozó kérdése miatt.

Amerikában ugyanis mostanában hajlamosak fehér emberek feketének kiadni magukat, vagy legalábbis fekete ősöket hazudni maguknak. Ez régebben csupán a pozitív diszkrimináció előnyeiért történt, de manapság már az utcai agyonverődés megúszásának is egy eszköze, ha az ember négernek látszik (vagy annak mondja magát). Habár a feketék egymás agyonverésére is hajlamosak (mint bármelyik másik rassz egyébként), de azt még bünteti a törvény legalább.

Mondjuk én mindig azt hittem, hogy a négereken látszik a szinük, ahogy a fehéreken, de úgy látszik Amerikában az elnyomás még ezt is elvette tőlük.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akiért nem imádkozik Biden, nem térdepel Pelosi: összeroppantott egy egyéves fehér kisfiút egy négerállat Birkózófogással ölt meg egy gyereket egy bébiszitter az Egyesült Államokban. A néger a rendőrségnek utóbb azt mondta, ő csak lefogta a kisfiút, "nem volt tisztában a saját erejével" - írja a FoxNews nyomán az Origó.
"A kisfiú, Ahren Joshua DeHart azzal vívta ki a néger haragját, hogy széttépett egy párnát, azért a férfi az egyéves gyereket szorosan magához fogta, de ezzel gyakorlatilag összeroppantotta. A kisfiúnak a koponyája - és, mint később kiderült, a tüdeje és a hasa is - megsérült, belső vérzése volt."
"Mint kiderült Lake és a két szülő április 13-án délután öt órakor videón beszélgettek, ekkor a kisfiúnak még nem volt semmi baja. Este fél tízkor Lake felhívta Scheidert, hogy a kisfiú, Ahren nincs jól, valami vörös anyagot, feltételezhetően vért hányt."
Komment: Milyen szinten kell elmebetegnek lenni, hogy egy ilyen pofára bízza a gyerekét?
Komment: Biztos valamilyen agyament liberális szülők, akik szerint egy középkorú néger férfi is ugyanolyan jó bébiszitter, elvégre egyenlőek vagyunk.
https://www.foxnews.com/us/tex..

Pontosan az zajlik, amiről írsz.
“We Jews, we, the destroyers, will remain the destroyers for ever. Nothing that you will do will meet our needs and demands. We will for ever destroy because we need a world of our own, a God-world, which it is not in your nature to build.” - Maurice Samuel - You Gentiles, 1924. If you’re not Jewish, Jews will destroy you

„Mi zsidók, mi, a rombolók örökké megmaradunk a rombolóknak. Semmi, amit megtesztek, nem felel meg igényeinknek és követeléseinknek. Örökké pusztítunk, mert szükségünk van egy saját világra, egy Isten-világra, amelyet nem az önök természetéből építünk. - Maurice Samuel - Pogányok, 1924. Ha nem vagy zsidó, a zsidók elpusztítanak

Még van nem is tanulni, tapasztalni valód.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés