Hamarosan egy fekete nő lesz az Egyesült Államok elnöke

2021. április 20. 11:09

Szalma György
Kontra
Joe Biden elnöksége a végére jár.

„Nem arról van szó, hogy hamarosan új választásokat írnak ki, miután nyilvánvalóvá vált, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke egy golfkocsit sem tud komoly nemzetbiztonsági kockázat nélkül elvezetni. Nem, az túl tisztességes megoldás lenne.

Biden jelentősége és szerepe abban állt, hogy ő volt az egyetlen valamennyire amerikainak tűnő, még vállalható jelölt a Demokrata Párton belül, akit képesek voltak eladni a választóknak és könnyen kézben lehetett tartani. Azonban: a mór megtette kötelességét, a mór mehet.

Hamarosan Kamala Harris veszi át Biden helyét, miközben mindenhonnan az visszhangzik majd, hogy milyen nagy dolog az, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke egy nő lett, ráadásul egy fekete nő. Ahogy egy jól értesült ismerősöm fogalmazott: »Biden egy sajnálatraméltó ember, az egyik fia halott, a másik meg egy ilyen rakás sz*r.«

És valóban, Joe Biden korábban is rengeteget kellett tennie azért, hogy fiának ne kelljen bíróság elé állnia drogos és egyéb ügyei miatt. Az idő múltával azonban ezek a mentőakciók egyre nehézkesebbé váltak, a szívességek egyre többe kerültek. Közben azt is meg kellett hálálni, hogy Hunter Biden jól fizető megbízásokat kapott. Példának okáért Ukrajnában.

Rengeteg zűrös ügy torlódott fel Hunter körül, ezeket az ügyeket használták fel, amikor Joe Bident arról győzködték párttársai, hogy induljon el Trump ellen.

Most pedig szintén ezeket használja a demokrata háttércsapat, csak más szándékkal. Hunter Biden ügyeinek felmelegítése ugyanis az első lépes abba az irányba, hogy Biden-t olyan helyzetbe lavírozzák, hogy kénytelen legyen lemondani.

A pszichésen labilis, minden tekintetben legyengült Joe-ra nem kell túl nagy nyomást helyezni ahhoz, hogy  összeroppanjon és önként távozzon. Feltehetőleg ez így lett megkomponálva akkor, amikor egy csoportnyi ember eldöntötte, hogy a »kézbentartható« Joe lesz a demokraták jelöltje. Most, hogy az eddig letagadott, elhallgatott dokumentumok varázslatos hirtelenséggel megerősítést nyertek, arra engednek következtetni, hogy a Joe Bidennek szánt idő lassan lejár.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon jol tudjak es buszkek is ra, hogy ilyen halado, liberalis, modern, meno, progressziv mediagepezetben lehetnek ok apro csavarkak.
Nem baj, hogy trukkok szazai, nem baj, hogy hazudtunk reggel, delben meg este, hazudtunk minden liberalis hullamhosszon, az a fontos, hogy ne legyen Trump, ne Orban es akiket meg nem akarnak, de legyen Biden, EEA, CNN. NGO-k Sorossal es egyeb betuszornyetegek!444!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés