Felelősségkerülés és fegyverletétel Fekete-Győr miniszterelnök jelöltsége

2021. április 20. 19:55

Tibi atya
Tibi atya blogja
Egyelőre nem arról nem győzött meg, hogy ő politikus, de még csak arról sem, hogy felnőtt emberként képes jobban kezelni a stresszhelyzeteket.

„A Fekete-Győr interjút nem nagyon érdemes külön elemezni, mivel tartalmilag nincs rajta mit. Nyökögés, kínos csendek, magyarázkodás, majd a Partizán okolása, amiért a (valakik szerint) zseniális gondolatok csak a vágatlan verzióban jelentek meg. Egyelőre nem arról nem győzött meg, hogy ő politikus, de még csak arról sem, hogy felnőtt emberként képes jobban kezelni a stresszhelyzeteket, mint az iskolai versmondó versenyen besülő negyedik bé osztályos speciális nevelési igényű tanuló. Mert valljuk be, Gulyás Márton egyáltalán nem kemény és váratlan kérdéseket tett fel, minimális készüléssel elég lett volna azzal a betanult droidsággal válaszolni, ahogy korábban a felcsúti per féle bolondériákat olvasta képernyőről.

Az viszont sokkal érdekesebb, hogy Fekete-Győr hogy kerülhetett egyáltalán ebbe a pozícióba. A Momentumról gondolhat bárki amit akar, de tény, hogy vannak a közösségben kameraképes hangadók: Cseh Katalin, Donáth Anna, Soproni Tamás, Orosz Anna, Kerpel-Fronius Gábor. Fekete-Győr Andrásról pedig nem most derült ki, hogy a legegyszerűbb kérdések is kifognak rajta.

Miért őt jelölik mégis miniszterelnök jelöltnek?”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Feriék kitúrják. Nem látok sok esélyt arra, hogy lenyomja Dobrevet.

Miért ülne le? Azok számára fontos, akik így akarják meggyőzni a szavazókat, miért is őket kell választani. Aki 10 éve kormányoz, annak a tettei beszélnek. És számomra elég meggyőző teljesítményt tett le az asztalra. De, ha te még bámit is elhiszel Gyurcsánynak, Donáthnak, és egyáltalán a kommunistáknak, bolsiknak, neomarxistáknak, vagy végtelenül ostoba vagy, vagy, olyan fiatal vagy, aminek nincs tapasztalata, akkor kimaradt az életedből a történelemoktatás.

Szerintem nem a Gyurcsány fogja eldobni a fegyőrt, mint a szaros WC papírt, hanem a Berg.
A 2022-es vereség balhét még szerintem elvitetik vele, és akkor megszületik a Momentumból a nyílt, leplezetlen szdsz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés