A volt momentumos tanácsadó szerint ugyanúgy darálhatják be a pártot, mint az Együttet

2021. április 20. 11:59
Ceglédi Zoltán szerint a Momentumnak meg kéne tanulnia „keményen tárgyalnia”.

„A Momentum vagy megtanul keményen tárgyalni, vagy megeszik őket - ugyanúgy és ugyanazok, mint 2018-ban az Együttet” írja közösségi oldalán Ceglédi Zoltán.

A módszer adott: folyamatosan billegő tárgyalgatás, sajtóban üzengetés, hitegetés és hátbaszúrás, közben folyamatos »leméretés« a pártos közvélemény-kutatókkal”

 – vélekedett a politikai elemző, hozzátéve: „kipróbált módszerről” van szó, hiszen „így darálták le Bajnai Gordon pártját is”.

Emlékezetes: Ceglédi Zoltán korábban havi bruttó 865 ezerért adott tanácsokat a Momentumnak, annak ellenére, hogy egy televízió szereplésében még arról beszélt: „nem dolga politikusok munkáját elvégezni, nekik kampányolni, és nem véletlenül nem dolgozik pártoknak és politikusoknak, mert így nem sorolhatja őt senki »sajátjai« közé”. 2021. január elseje óta azonban elváltak a politikai elemző és a Momentum útjai.

Nyitókép: YouTube

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gondolom, sokszor rajonnek, hogy Ferenc egy pszichopata, de nala jobbat azota sem talalnak. Husz eve. Meg olyat sem mint o.
Azert ez valahol nagyon szomoru. De oly sok ev regnalas utan a baloldalra is johetett mar végre dér! Jott is!

Szörnyű! Valamit tenni kéne!

Lehet annál keményebben fellépni, mint elő adásban lefideszesvamzerezni a ballib 2010-es és 2014-es ex-miniszterelnökjelöltjét?

:)))))

Sivalkodj, Zoli!

Mondjuk a poén az, hogy a tényleg agyhalott ballib masszából (a zóóóóóbááááán!!!!!) még így is messze kiemelkednek. :)

Donáth?
Még az elnökségböl is kiszavazták.

Szóval nem a politikusnak dolgozott, hanem a magánembernek. Életviteli tanácsokat adott? Vagy házassági tanácsot? Esetleg táplálkozási és fitnesztanácsot? EU-s pénzből??? Akkor ez hűtlen kezelés! Ha tudsz ilyenről, gyorsan tegyél feljelentést!

Amit itt már sokan régen leírtunk, az most rajzolódik ki: ez a kényszeredett, s ezért nem őszinte "összefogás" önmagában hordja bukása csiráit. A Momentum hogyan tárgyaljon "keményen", ha eleve világos, hogy nem lép ki az "összefogásból"? Itt a "DK" és talán a "Jobbik"kivételével mindegyik párt ugyanabban a helyzetben van: ha "keményen" tárgyal, akkor fenyegeti az "összefogás"-ból való eltávolítás, másrészt, ezek a nem-"DK-Jobbik" pártok éppen azért bújtak össze, mert már magukról sem hiszik el, hogy egyedül be tudnak jutni a parlamentbe. Nem Orbán leváltása céljuk - ez blöff -, hanem néhány vezér-figurájuk mandátuma. Ezért ezek a kis pártbeli főhangadók eleve feltartott kézzel mennek a csatába.

Egyébként a linkelt cikk sokkal fontosabb, mint Ceglédi sivalkodása:

https://24.hu/belfold/2021/04/..

Azaz már a ballib sajtó is megírja, hogy NEM lesz valódi "választási" lehetőség, a kerületek túlnyomó többségében előre le van zsírozva, ki van jelölve az "előválasztás" "nyertese".

Tehát: ez az előválasztási cécó egy PARASZTVAKÍTÁS.

Olvasd el a 168 óra facebook oldalán látható kommenteket a Hadházy-Tóth Csaba vitához.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés