2022 után meg kell akadályoznunk a kínai egyetem megépítését!

2021. április 20. 15:51

Manhalter Dániel
MTI-OS
Orbán, a keleti diktatúrák szerelmese egy kínai káderképzőt akar Magyarországra hozni.

„A múlt héten röppentek fel a hírek, hogy a Diákváros helyett a kínai Fudan Egyetem campusa épül meg  a hajdani Nagyvásártelep környékén tervezett rehabilitációs intézkedések keretében. A kínai egyetem campusának megépítése a Diákváros kérdése nélkül is meglehetősen aggályos. Orbán, a keleti diktatúrák szerelmese egy kínai káderképzőt akar Magyarországra hozni 540 milliárdért, a magyar emberek pénzéből, kínai óriáshitelből finanszírozva, egy olyan értékes területet átadva, amelynek több mint a fele Ferencváros és a főváros tulajdonában van, az átadás részletei pedig máig nincsenek tisztázva.

A DK szerint egyértelmű, hogy a 2022-es kormányváltás után minden erővel meg kell akadályozni a kínai egyetem megépítését, amelynek alapító okirata szerint a Kínai Kommunista Pártot kell szolgálnia. Semmilyen hátsó szándék és érdek, mutyi és korrupció nem indokolhatja, hogy egy ilyen szellemiségű egyetemet telepítsenek Magyarországra! Mi, európai magyarok a 2022-es kormányváltás után mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ezt az építkezést leállítsák!”

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ti sem európaiak, sem magyarok nem vagytok. A globális nagytőke seggnyalói, kiszolgálói, egyszerű gyökértelen hazaárulók, a nemzet szégyenfoltja.

A 'keleti diktatúra' kifejezés stimmel, de a 'nyugati demokrácia' egy kicsit kérdéses.

Ez a pasi a saját démonjával, fikciós-képével viaskodik. Egészségére!

Eddig az volt a bajotok, hogy Orbán is részt vett a Soros-féle káderképzőn. (Igaz, időben észrevette, hogy mire megy ki a játék.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés