Összeállítás készült Fekete-Győr legesetlenebb válaszaiból a Partizánban

2021. április 19. 8:18
Mutatjuk a videót!

A Ki szavaz a baloldalra? nevű oldal a Facebookon tett közzé egy videóösszeállítást Fekete-Győr Andrásnak a Partizán-interjújáról. A videóba a pártelnöknek azokat a válaszait vágták össze, amikor megakadt, vagy nem tudott választ adni Gulyás Márton kérdéseire. „Minden elakadást egyszer vágtunk be!” – írja a bejegyzés megosztója. Ennek alapján az derül ki, hogy a liberális politikusnak az interjú során

körülbelül 40-szer okozott nehézséget a válaszadás.

A teljes videó az alábbiakban tekinthető meg:

Összesen 234 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha lenne kormánypártiaktól ilyen hasonlóan gyalázatos hasonló leszerepelés, legalább az ellenzéki média lehozná, ugye?...

Lett volna, csak Kálmán (miután ezer feltételt támasztott) még azt is kitalálta, hogy ő is akarja megvágni. Na ezért nem lett.

A Parlamentben látható, hogy eléggé belemenős kérdésekre felkészülés nélkül tud frappáns választ adni, szóval nem hinném, hogy zavarba tudná hozni az ellenzéki sajtó interjúja.
Sokkal inkább az lehet a korlát, hogy a "függetlenobjektív" média tipikus kérdései ilyenek lennének, hogy "Ön mióta tudja, hogy pedofil?", aztán hónapokig ebből szemezgetnének, különösen kampányidőszakban.
Egyébként Gulyás ezt mondta: "a kormánypárti vendégei soha, semmilyen panasszal nem éltek az interjúikkal kapcsolatban, soha, semmilyen változtatási követeléssel, cenzúrával nem álltak elő az interjút követően, ezzel szemben a baloldal részéről többedszerre futnak bele olyan helyzetekbe, amelyeket a radikális baloldali aktivista el sem tudott korábban képzelni."

Még toppantsál is egyet, úgy még hatásosabb lesz, amit beírtál :D

Nemcsak neki vannak buta követői.
Elég ha elolvasol néhány kommentet a hívektől itt a Mandineren...

Ez nagyon jó, pont a telexes Fábián "mostjólbeolvasok" kérdéseire röptében adott egy indulatoktól mentes, jól érthető választ.
Tényleg nincs még hasonló kvalitás sem a baloldalon.

Ja.
Vagy nem.
Mint Gyurcsány 2006-ban, hogy "hagyja abba a hazudozást", "lárifári", hogy aztán pont azt csinálja, amit Orbán mondott.

Egy ideje meg vagyok győződve arról, hogy Fekete egy felépített kirakatember, elmondja azt, amit a szájába adnak, de valószínűleg Berg lehet ott az, aki a tényleges döntéseket hozza. Hogy Berg kit képvisel, az meg megint más kérdés (mert láthatóan a Momentum eleve arra jött létre, hogy progresszív-globalista érdekeket képviselje)

Az Újak, a Tiszták, a Mások... a Tényleg Lehet Más A Politika...

LOL

Valóban, nyilván az ilyen "ráhangolódós" beszélgetésben (mit csináltál, merre jártál, mit tervezel) oldott és laza, viszont ez lényegtelen abban a tekintetben, hogy nemcsak, hogy láthatóan felkészületlenül ment el az interjúra (amit egyébként "baráti" oldal készített), hanem nyilvánvalóan olyan dolgokkal nincs tisztában, amit egyébként illene tudnia.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés