Összeállítás készült Fekete-Győr legesetlenebb válaszaiból a Partizánban

2021. április 19. 8:18
Mutatjuk a videót!

A Ki szavaz a baloldalra? nevű oldal a Facebookon tett közzé egy videóösszeállítást Fekete-Győr Andrásnak a Partizán-interjújáról. A videóba a pártelnöknek azokat a válaszait vágták össze, amikor megakadt, vagy nem tudott választ adni Gulyás Márton kérdéseire. „Minden elakadást egyszer vágtunk be!” – írja a bejegyzés megosztója. Ennek alapján az derül ki, hogy a liberális politikusnak az interjú során

körülbelül 40-szer okozott nehézséget a válaszadás.

A teljes videó az alábbiakban tekinthető meg:

Összesen 249 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha lenne kormánypártiaktól ilyen hasonlóan gyalázatos hasonló leszerepelés, legalább az ellenzéki média lehozná, ugye?...

Lett volna, csak Kálmán (miután ezer feltételt támasztott) még azt is kitalálta, hogy ő is akarja megvágni. Na ezért nem lett.

A Parlamentben látható, hogy eléggé belemenős kérdésekre felkészülés nélkül tud frappáns választ adni, szóval nem hinném, hogy zavarba tudná hozni az ellenzéki sajtó interjúja.
Sokkal inkább az lehet a korlát, hogy a "függetlenobjektív" média tipikus kérdései ilyenek lennének, hogy "Ön mióta tudja, hogy pedofil?", aztán hónapokig ebből szemezgetnének, különösen kampányidőszakban.
Egyébként Gulyás ezt mondta: "a kormánypárti vendégei soha, semmilyen panasszal nem éltek az interjúikkal kapcsolatban, soha, semmilyen változtatási követeléssel, cenzúrával nem álltak elő az interjút követően, ezzel szemben a baloldal részéről többedszerre futnak bele olyan helyzetekbe, amelyeket a radikális baloldali aktivista el sem tudott korábban képzelni."

Még toppantsál is egyet, úgy még hatásosabb lesz, amit beírtál :D

Nemcsak neki vannak buta követői.
Elég ha elolvasol néhány kommentet a hívektől itt a Mandineren...

Ez nagyon jó, pont a telexes Fábián "mostjólbeolvasok" kérdéseire röptében adott egy indulatoktól mentes, jól érthető választ.
Tényleg nincs még hasonló kvalitás sem a baloldalon.

Ja.
Vagy nem.
Mint Gyurcsány 2006-ban, hogy "hagyja abba a hazudozást", "lárifári", hogy aztán pont azt csinálja, amit Orbán mondott.

Egy ideje meg vagyok győződve arról, hogy Fekete egy felépített kirakatember, elmondja azt, amit a szájába adnak, de valószínűleg Berg lehet ott az, aki a tényleges döntéseket hozza. Hogy Berg kit képvisel, az meg megint más kérdés (mert láthatóan a Momentum eleve arra jött létre, hogy progresszív-globalista érdekeket képviselje)

Az Újak, a Tiszták, a Mások... a Tényleg Lehet Más A Politika...

LOL

Valóban, nyilván az ilyen "ráhangolódós" beszélgetésben (mit csináltál, merre jártál, mit tervezel) oldott és laza, viszont ez lényegtelen abban a tekintetben, hogy nemcsak, hogy láthatóan felkészületlenül ment el az interjúra (amit egyébként "baráti" oldal készített), hanem nyilvánvalóan olyan dolgokkal nincs tisztában, amit egyébként illene tudnia.

Azaz FeGyőr képes volt egy baráti műsorban megsemmisülni. Zseniális.

Nézd meg kontrasztként a 2006-os Sváby-Orbán interjút.

Figyelj, momentumos: ez a hajó elment.
Olvasgass már bele a kommentekbe (a saját potenciális törzsközönségetek kommentjeibe!) a videó alatt (a partizán fb oldalán, akárhol).
Vége, GAME OVER.

Az elnökötök négy óra alatt - egy baráti műsorban!! - kiírta magát és pártját a versenyből. Egyébként szerintem ez egy egyetemes politikatörténeti unikum.

Azt várhatod.... :)))))))

Mondjuk ugye nem egyszerű KO helyzete: hogyan lehetne kimagyarázni azt az alapképletet, hogy másfél évtizeden át a FÜGGETLENOBJEKTÍV újságíró díva szerepében tetszeleg (miközben ugye mindenki látta, tapasztalta, hogy minden volt csak független és objektív nem), majd a következő napon már a DK karrierpolitikusa...

Azt végig látom, hogy kreatívan kezeled azt, hogy mire válaszolsz (hogy értsd: amire nem tudsz mit mondani, azt inkább kihagyod), most meg gyorsan behisztizel, amikor egy egyébként teljesen releváns helyzetben meg lett említve Gyurcsány neve.
Küldjél már magad helyett egy felkészültebb propagandistát, mert ide kevés vagy sajnos :)

Már a napelemes résznél látható volt, hogy kimondottan ostoba szegény, ott is csak tátogott a kamera előtt, és nem értette, hogy miről van szó.
Mondjuk pont az ostobasága miatt lehetett ideális kirakatember, nem fog konspirálni meg hátbaszúrni. Csak hát az az interjú, na az nem kellett volna :)

https://youtu.be/ZkxaHZaw8Gs

Az ars poeticájuk.
Még meg is énekelték.

Nem, a felkészültebb nem tolná olyan átlátszóan a balos propagandát :)

Tényleg, miért is emlegeted mindig Orbánt, ha egyszer Feketéről szól a cikk? Tessék szépen Feketéről véleményt formálni, Orbánról pedig az Orbán alatti kommentszekcióban értekezni.

Pedig én pont rád gondoltam, mert munkásságod eleve példája annak, hogy a híveket a tények zavarják a legkevésbé és hogy a fajtád mennyire nem tudja feldolgozni a más véleményt.

Bizony, hogy elnéztél valamit.
Mondjuk ez megmagyarázná, hogy a legelső szavad az volt a témához, hogy Orbán (mondjuk az vicces, hogy ehhez képest kifogásolod Gyurcsány említését)
Semmi gond, megpróbáltad félrevinni a témát, mondjuk korábbi hozzászólásaid alapján semmi meglepő nem történt.
Tényleg, mi a véleményed Feketéről?

Értem, szóval idejössz, nekiállsz trollkodni és másfele vezetni a témát, és én nem értem meg a véleményed. Szerintem meg te nem érted, hogy működik a világ :)
Ha Mandiner propagandaoldal, akkor a 444, 24, Index, Telex is az. Ha azok függetlenek és objektívek, akkor a Mandiner is az. Szóval szerinted a 444 független és objektív?
Látod-látod, az ilyen döntések miatt lehetett Gyurcsány miniszterelnök, az ismert eredménnyel. Jobb helyeken a miniszterelnökjelölt kvalitásai, korábbi teljesítménye és a programja számít, mivel ezeket még egy sarki kisbolt vezetőjének a kiválasztásánál is számításba veszik, nemhogy egy országénál.
Még most is mellébeszéltél. Megkérdezem még egyszer: mi a véleményed Fekete nyökögéséről és szemmel látható felkészületlenségéről az egyébként baráti interjúban? Egy ilyen interjú téged meggyőzne, hogy rá bízd az ország vezetését négy évre?

Ó jaj, ez a provokálás majd a reakciókon megsértődés már húsz éve is a tipikus trollrepertoár része volt. Tudsz trollkodás nélkül kommunikálni?

Ez a a korrupció a baloldali legendárium része, a "leépítik a demokráciát"-tal együtt, 2002-ben sikerült megnyerni ezzel a választásokat, azóta meg semmit nem tanultak és semmit nem felejtettek. Tegyük fel, hogy maffiózók meg bűnözők, és folyamatosan lopnak. Akkor a formális logika alapján, ha ezzel együtt igaz az, hogy adókat csökkentettek, nő az állami vagyon, fehéredik a gazdaság, és az emberek is egyre jobban élnek az előző kormányokhoz képest, az következik, hogy az előző kormányok még inkább maffiózók és bűnözők, és még többet loptak. Budapestre visszahozták Draskovicsot és Szabót, tehát semmi okunk azt hinni, hogy egy kormányváltás után nem ott folytatnák, ahol abbahagyták, Feketével vagy nélküle.
Egyébként pedig, ha a zöldfülűek olyan jó választás vezető posztra, akkor a sarki kisboltokat is óvodásokra kellene bízni, mert ők nemcsak szakmai, hanem emberi hibákat sem követhettek még el.
Látod, ezért baj, hogy mindenki szavazhat, olyan dolgokra is, amikről fogalmuk sincs. Legalább vállalnának felelősséget, mint az, aki a boltját rábízza egy idegenre.

Ugyan már. A régió többi államába ugyanígy ömlik a pénz, mégis az elsők között vannak a magyar gazdasági mutatók (GDP növekedés, munkanélküliség és társai). Ahogy annak idején meg nyolc év alatt sikerült az élvonalból indulva leküzdeni a legrosszabbak közé ugyanezeket a mutatókat.
Jó, tegyük fel, hogy így van. Mi a garancia annak, hogy nem ugyanez vagy rosszabb lesz a másik gárda alatt?

Puch, Kapolyi és társai. Ja, hogy Puch nevén csak az alsógatyája van, mert minden cégét egy szövevényes offshore hálózaton keresztül birtokolja? Vajon miért?
https://index.hu/gazdasag/vila..

Egyébként a hazai gazdagok Forbes listáján elég sokan vannak olyan milliárdosok, akik a baloldalhoz köthetőek.

Jut eszembe: https://168.hu/penz/gyurcsany-..

Ennyit számít, hogy ki vezeti az országot.

Jobb lett volna országokra lebontva venni, nominál GDP helyett az éves változást nézni, és természetesen 2002-től indítani a skálát, úgy jobban látszott volna a lényeg.
Mondjuk így:
https://data.worldbank.org/ind..
98 előtt a magyar GDP növekedés a szlovák alatt, 98-2002 között fölötte, utána 2010-ig mélyen alatta, utána ismét kezdett pariba kerülni, hogy végül megelőzze (vegyük ide azt, hogy rossz gazdasági alapokat jó pár évbe került korrigálni, ide értve mondjuk a kedvezőtlen feltételekkel privatizált cégek visszavásárlását, a magas fekete- és szürkegazdaságot és így tovább. Nyilván könnyebb egy olyan országban konstans eredményt elérni, amelyiket nem rabol le a saját politikai elitje tízévente)
Az első grafikon is érdekes, ha teljesen kihúzzuk a skálát, 1998-ig együtt mozgott az átlag, 98-2002 között viszont a többi országtól eltérően meredeken csökkent a munkanélküliség, hogy 2002 után ismét emelkedjen (miközben a régióban ugye pont csökkent), és a kedvezőbb bázis ellenére 2007 után már magasabb volt a hazai munkanélküliség, mint a régiós, hogy aztán 2013-ban ismét nálunk legyen alacsonyabb.
Szóval ja, ennyit az átlagos, trendeknek megfelelő teljesítményről, köszönöm az alátámasztást.

Szerintem meg az nem érv, hogy küldjük el XY-t, mert nekem nem szimpatikus, jöjjön helyette ZW, aki ugyan mindenben rosszabb, de legalább nem XY.
Különösen akkor, amikor az én megélhetésem is befolyásolja, hogy XY vagy ZW vezeti a országot.

Bocs, hogy van más dolgom is, mint hogy neked válaszoljak. Máskor majd jobban igyekszem, így megfelel? :)
Nem, arról volt szó, hogy a baloldali kormányzás minden gazdasági mutatóban a jobboldali alatt van - tehát ha a jobboldal maffiózó, akkor a bal sokkal jobban.
De pont jó volt az a grafikon, amit beraktál, hogy a Gyurcsány kormány képes volt mélyen alulmúlni a regionális trendeket.

Nincs szánalmasabb annál, mint amikor valaki önmagát pluszolja, a vitapartnerét pedig mínuszolja :) Ezt vehetem úgy, hogy elfogytak az érvek?
Bizonyára a másik yndi volt akkor az, aki azzal próbált Fekete mellett érvelni, hogy ez a kormány lop, csal, hazudik, sőt, maffiózó, csak azért nő a gazdaság, mert az EU-s pénzek (szóval csak a szokásos baloldali toposzok), arra a felvetésre viszont, hogy ha ez a kormány lop, akkor a korábbi mennyit lophatott, ha jó a régiós átlag alatt teljesített - és ez ugye azért releváns, mert egy balos kormányban a déká vinné a prímet - már a mostani yndi értetlenkedik, hogy hogy jön ez ide.
Gratulálok, megint sikerült hülyét csinálnod magadból, ez az egyetlen ok, amiért nem nyomtalak ki a többi baloldali propagandistához hasonlóan. :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés