Kérdezz – felelet nélkül

2021. április 19. 19:49

Tamás Ervin
Jelen
Orbán Viktor, aki pályafutása kezdetén még lubickolt a nyilvánosságban, mára eljutott odáig, hogy csak az övéivel áll szóba.

„Ahogy mondani szokás: hosszú út vezetett idáig. Legyünk tárgyilagosak: ennek az útnak a bójáit közösen rakta le a politika és az egyre inkább megosztott szakma, egyiknek sem a dicsőségére, ám tevékenyen hozzájárulva a magyar demokrácia amortizációjához. Orbán Viktor, aki pályafutása kezdetén még lubickolt a nyilvánosságban, mára eljutott odáig, hogy csak az övéivel áll szóba. A vele készült alákérdezős interjúi inkább szónoklatok, mintsem beszélgetések.

Választások előtt sem vállal már régóta vitát a konkurensekkel, csapata mindenre a megkapott sillabuszt követve ismétli az előírt, sokszor bornírt szövegeket. Bojkottok, sértődések, pimasz lekezelés, vád, ügyefogyott csend vagy titkosítás, netán megrendelt ellencikk teszi akadálypályává a mesterségbeli minimumot: egy-egy mélyebbre ásni akaró híradást, magyarul az újságíró alapvető tulajdonságát – a kíváncsiságot.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orban a palyaja kezdeten meg lubickolt a nyilvanossagban, amig az SZDSZ meg nem uzente neki, hogy ot es a partjat a szemetkosarbol vette ki es oda is teszi vissza a nagy liberalis elit, ha nem igazodnak a nagy parthoz, az SZDSZ-hez, mely koveti az egyenvonalat, a Moszkva..., pardon, Brusszelben, de fokent Washingtonban kiadott iranyt.
Na, ezt hallgatta el Ervin, valamint azt, hogy kigyot-bekat kialtanak Orbanra es utana azon morfondiroznak, hogy nem beszel veluk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés