Köszönöm Puzsérnak, hogy rám fog szavazni az előválasztáson

2021. április 17. 22:14

Márki-Zay Péter
Facebook
Az ellenzéknek pártfüggetlen, elszámoltatásra garanciát vállaló jelölttel van legnagyobb esélyük az inkompetens, korrupt, migránsbetelepítő Fidesz-kormány leváltására.

„KÖSZÖNÖM PUZSÉR RÓBERT BÁTORÍTÓ SZAVAIT! Az ATV ÖT című műsorában Puzsér Róbert támogatásáról biztosított.

Továbbra is meggyőződéssel vallom, hogy a 2022-es választásokon az összefogott ellenzéki pártoknak egy pártfüggetlen, jobboldali szavazóknak is elfogadható, elszámoltatásra garanciát vállaló jelölttel van legnagyobb esélyük az inkompetens, korrupt, migránsbetelepítő Fidesz-kormány leváltására. Az Önök adományaiból kampányolva, minden fillérrel elszámolva, az Önök FB-megosztásaira hagyatkozva fogom megmérettetni magam és képviselni ugyanezeket az értékeket a 2022-es kampányban, minden közös jelöltet támogatva.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na, a másik jellemóriás.

Ahogyan FeGyőr beleszállt (kb. minden objektív érv nélkül) Mesterházy-ba, MZP kb. minden "szövetségesét" mindennek elhordta... nagyon durva volt: Vonáról kb. szó szerint azt mondta, hogy nyilván a Zorbán (de minimum a Simicska) vette meg kilóra, folyamatosan arról hadovált, hogyan fogja kilóra megvenni az ellenzéki képviselőket a Zorbán, hogy az a gyanús, aki nem gyanús stb. stb. szürreális volt.

Egy csomó felsőfokú végzettsége van. Nem értem, hogy miért ment Kanadába, majd az USA-ba és öt év után tért vissza. Vajon mi lehetett az oka, hogy az USA-ban nem találta fel magát, amikor ott a felsőfokú végzettségűeknek arany élete van?

Márki-Zay rutinszerűen elismétli a hülyeségeit: "korrupt", "migránsbetelepítő" / sic ! / Fidesz. Szegény Puzsért is lejárató marhaságaival Márki-Zay még a gyenge mezőnyben is hátul kullog.

Lázár már otthon volt 2019-ben, mégis nyert a márki. Még nem olvastam elemzést erről, mert itt, mikor az időközit megnyerte, mindnyájan azt hittük, pünkösdi királyság.

Még egy év, és kiderül. Vagy beborul.

Nekem úgy tűnik, h. itt egy, a kiegyezés utánival összemérhető fejlődés, építkezés indult meg. Ha a Fidesz bukna, mert a választóknak a Fészbuk, a gugli, az Index-Telex a hihető és mérhetetlen az irigység minden jobbosra, aki láthatólag gyarapszik az ország gyarapodásával párhuzamosan, mindez leáll. Lehet választani.

Nagyon úgy néz ki, h. akié az oktatás, azé a jövő.

David Ibolya, Herenyi Karoly, Debreczeni Jozsef, Bokros Lajos, mindjart negy "jobboldali"

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés