Köszönöm Puzsérnak, hogy rám fog szavazni az előválasztáson

2021. április 17. 22:14

Az ellenzéknek pártfüggetlen, elszámoltatásra garanciát vállaló jelölttel van legnagyobb esélyük az inkompetens, korrupt, migránsbetelepítő Fidesz-kormány leváltására.

2021. április 17. 22:14
Márki-Zay Péter
Facebook

„KÖSZÖNÖM PUZSÉR RÓBERT BÁTORÍTÓ SZAVAIT! Az ATV ÖT című műsorában Puzsér Róbert támogatásáról biztosított.

Továbbra is meggyőződéssel vallom, hogy a 2022-es választásokon az összefogott ellenzéki pártoknak egy pártfüggetlen, jobboldali szavazóknak is elfogadható, elszámoltatásra garanciát vállaló jelölttel van legnagyobb esélyük az inkompetens, korrupt, migránsbetelepítő Fidesz-kormány leváltására. Az Önök adományaiból kampányolva, minden fillérrel elszámolva, az Önök FB-megosztásaira hagyatkozva fogom megmérettetni magam és képviselni ugyanezeket az értékeket a 2022-es kampányban, minden közös jelöltet támogatva.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Giuliano
2021. április 19. 17:43
Tisztelt MZ/X Úr! Jó,nem kell beleszállnod az itteni vitába,visszajönni a múltba,de vhogyan jelezned kellene az itt lézengő Mézga Aladároknak,hogy akceptálod amit a nagy többség ellen szerény képességünktől telhetően néhányan próbálunk kommunikálni--,vagy betojsz,ha túlságosan aktivizálod magadat,akkor kicsinálnak,mint Bogdán Lacit?? Ennyire nem akarsz lenni magyar Navalnij? Jó,szemtől szemben állva a Klára is ijesztő lehet...
Burmin
2021. április 18. 20:25
Nyilvánvaló hogy a DK-nak csak Klári jó, ki fogják golyózni !
röviden
2021. április 18. 19:46
A Karácsony- ill. Fegyőr-jelenséget érteni vélem, a jakab-szituációt szintúgy. Dobrevnél már kicsit tanácstanalabb vagyok, de hogy ez a faszi kinek eladható, az számomra örök rejtély marad.
retsag
2021. április 18. 16:54
Bolondnak bolond a barátja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik