Jobbik, a féregnyúlvány

2021. április 17. 10:26

Korábban a zsidókat gyűlölték, na meg persze Gyurcsányt, most meg éppen Orbán Viktort.

2021. április 17. 10:26
null
Néző László
Magyar Nemzet

„Azt mondja a riadt szemű Jakab a Magyar Narancsnak adott hosszú interjúban (El tudják ezt képzelni? A Jobbik elnökét a Narancs újságírója kérdezi, mit kérdezi, bársonyosan simogatja, elalélva a gyönyörtől, az ember ilyenkor kénytelen megcsípni önmagát, nem álmodik-e…), szóval ez a Jakab bevallja, hogy »emberileg« nagyon nehéz volt eleinte, de aztán megszokta, mert megtalálták Gyurcsánnyal a közös dolgaikat.

Azzal a Gyurcsánnyal, akinek a pártját Jakab pár éve még az MSZP féregnyúlványának nevezte, akitől a vagyonát is elvette volna, akiről még alig egy éve is azt mondta, nem tudja elképzelni, hogy közös listán szerepeljen vele. Hát, egymásra találtak, Istenem, van ilyen. Ha az ember a sivatagban kényszerházasságot köt egy tevével, előbb-utóbb már nem tevének látja azt, hanem Sába királynőjének. A szükség nagy úr. Jakab és Gyurcsány most egymás szemében látják a szebb jövőt, na nem egészen olyat, amit a Jobbik korábban akart, amiről a párt ma is érvényes alapító nyilatkozata szólt.

De a Jobbik már szebb múltat is akar. Jakab, aki vigyázó szemét a párizsira veti, némileg félreértve Batsányit, talán reméli, hogy egyszer majd az ő fejére kerül a korona, de a baloldalon, Gyurcsánnyal a háta mögött neki csak csörgősipka juthat. S ha a DK egykor az MSZP féregnyúlványa volt, akkor most mi a Jobbik? Mi Jakab Péter? Kinek a féregnyúlványa?

Azt mondta egykor egy jobbikos politikus: »S képviselőik, mint Károlyi, Rákosi, Kádár, Gyurcsány, Bajnai egytől egyig azt bizonyították és bizonyítják a mai napig tetteikkel, szavaikkal, hogy a baloldalnak egyszerűen nem szabad többé bizalmat adni«. Ha e nevekhez hozzáadjuk a baloldali Jobbik elnökét, nincs is mit hozzátenni ehhez a mondathoz.”

Kép forrása: MTI/Mohai Gábor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2021. április 18. 11:52
Szerintem rövidesen saját magukat is gyűlölni fogják. Jakabnak nincs tükre az irodájában, hogy belenézne.
Okoskata
2021. április 18. 09:15
-aki vigyázó szemét a párizsira veti, némileg félreértve Batsányit- Feltehetően nem jártas e tekintetben sem!
Szerintem
2021. április 17. 20:00
"Korábban a zsidókat gyűlölték, na meg persze Gyurcsányt, most meg éppen Orbán Viktort." Még ha csak Orbánt, de az országot, a magyarokat.
Pipas 3
2021. április 17. 19:33
Ez egy nagyon jó írás!....... igaz....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik