Jobbik, a féregnyúlvány

2021. április 17. 10:26

Néző László
Magyar Nemzet
Korábban a zsidókat gyűlölték, na meg persze Gyurcsányt, most meg éppen Orbán Viktort.

„Azt mondja a riadt szemű Jakab a Magyar Narancsnak adott hosszú interjúban (El tudják ezt képzelni? A Jobbik elnökét a Narancs újságírója kérdezi, mit kérdezi, bársonyosan simogatja, elalélva a gyönyörtől, az ember ilyenkor kénytelen megcsípni önmagát, nem álmodik-e…), szóval ez a Jakab bevallja, hogy »emberileg« nagyon nehéz volt eleinte, de aztán megszokta, mert megtalálták Gyurcsánnyal a közös dolgaikat.

Azzal a Gyurcsánnyal, akinek a pártját Jakab pár éve még az MSZP féregnyúlványának nevezte, akitől a vagyonát is elvette volna, akiről még alig egy éve is azt mondta, nem tudja elképzelni, hogy közös listán szerepeljen vele. Hát, egymásra találtak, Istenem, van ilyen. Ha az ember a sivatagban kényszerházasságot köt egy tevével, előbb-utóbb már nem tevének látja azt, hanem Sába királynőjének. A szükség nagy úr. Jakab és Gyurcsány most egymás szemében látják a szebb jövőt, na nem egészen olyat, amit a Jobbik korábban akart, amiről a párt ma is érvényes alapító nyilatkozata szólt.

De a Jobbik már szebb múltat is akar. Jakab, aki vigyázó szemét a párizsira veti, némileg félreértve Batsányit, talán reméli, hogy egyszer majd az ő fejére kerül a korona, de a baloldalon, Gyurcsánnyal a háta mögött neki csak csörgősipka juthat. S ha a DK egykor az MSZP féregnyúlványa volt, akkor most mi a Jobbik? Mi Jakab Péter? Kinek a féregnyúlványa?

Azt mondta egykor egy jobbikos politikus: »S képviselőik, mint Károlyi, Rákosi, Kádár, Gyurcsány, Bajnai egytől egyig azt bizonyították és bizonyítják a mai napig tetteikkel, szavaikkal, hogy a baloldalnak egyszerűen nem szabad többé bizalmat adni«. Ha e nevekhez hozzáadjuk a baloldali Jobbik elnökét, nincs is mit hozzátenni ehhez a mondathoz.”

Kép forrása: MTI/Mohai Gábor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na de hova tűnt Tunyacsáp?

Nincs gyűlöletkeltés, de ha van az ott kezdődött, amikor 2011-ben Charles Gati 5 pontban leírta, hogyan kell megdönteni az akkor még csak 9 hónapja működő Orbán kormányt. az utolsó, ötödik pont a polgárháború volt.

Még egyszer: 9 hónap után polgárháború, mint lehetőség, mi ez, ha nem azonnali gyűlöletkeltés? És mára valóban, itt tart az ellenzék, jöjjön akár az ötödik pont, mert nekik ez az utolsó lehetőségük.

Lopás sincs, de ha van akkor azt nevezik így, amikor az EU pénzeken nem külföldi cégeket bíznak meg, nem mennek vissza nyugatra ezek a pénzek - ahogyan ezt Günther Oettinger pénzügyi biztos is elmondta - hanem inkább hazai cégek kapják a megbízást. Itthon marad a haszon, és az adó. Plusz fejlődik a gazdaság, hiszen itthon jön létre olyan képesség, ami eddig nem volt. Ezt kéne idegen sugallatra jogállami és liberális demokráciát hiányoló sirámokba csomagolva megszüntetni. De

És ezekre az EU felé leghajlékonyabb, legszervilisebb kormányzatra van szükség, álljon bárkikből ez a csapat. Ezért kell gyűlöletet kelteni Orbán felé, mert az elvakíthat annyira, hogy nem nézik, kit és mit választanak helyette.

Ennyi.

És ezt még bőven lehetne cizellálni, de minek...

(Időtáv? 1990-es (!!) állítólagos parlamenti bekiabálásokat emlegetnek 2021-ben ezek az orbánfób trollok - Bíró László 2019-es (!) beírásai, Jakab 2014-es szavai a holokausztról, Gyöngyösi 2013-as zsidólistázása, egyáltalán az egész ún. Jobbik rendszerszintű szél-szél-széljobb politizálása 2015-ig... az "régmúlt", "régen volt", "el kell felejteni" stb. stb.)

" a Narancs újságírója kérdezi, mit kérdezi, bársonyosan simogatja, elalélva a gyönyörtől"

Na, ez se hallott még péntek reggeli Orbán "interjút" a Kossuth rádióban. Az a szervilizmus magasiskolája, felülmúlhatatlan.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés