FeGyőr a Partizánban: a bután nézés világcsúcskísérlete

2021. április 17. 19:20

Az interjúból kiderült, Bandira egy elhagyatott cinkotai buszmegálló üzemeltetési feladatait sem szívesen bíznánk.

2021. április 17. 19:20
Baxter Hugó Péter
Kontra

„Gulyás Marxci partizános trófea-gyűjteményéből úgy hiányzott FeGyőr Bandi, mint Jakab Péternek egy kiadós orbánozással töltött plenáris ülés után a technokolos-párizsis zsömle.

A belpolitikára fogékony belpesti éttermiség számára készülő, általában igényes riport sorozat talán eddig legjobban várt része a Godzilla vs. King Kong filmben látható titánok összecsapásával kecsegtetett. A szűk egy órára vágott beszélgetés azonban semmi valódi újdonságot nem hozott, sem a Partizán politikai hovatartozásáról, sem FeGyőr alkalmasságáról és felkészültségéről. A két szakállas, fejnehéz, légiesen karcsú balos forradalmár eszmecseréje azonban mégis szórakoztató, de egyben tanulságos időtöltést kínál.

Bátran ajánljuk megtekintésre mindazoknak, akik még bizonytalanok abban, hogy a Momentum miniszterelnökjelölt-jelöltje bármilyen vezető beosztásra alkalmas-e, amely nagyobb felelősséget jelent, mint egy román falusi iskolaújság főszerkesztősége.

Spoiler!!!! Nem.

Gulyás Márton politikai hovatartozásra való tekintet nélkül törekszik interjúalanyaival szigorúan, de méltányosan bánni. Múltbeli viselt dolgaikkal való szembesítés által kellemetlen helyzeteket teremt, ugyanakkor nagyon ritkán érezhető mind a tudatos lejáratás, mind az elvtelen alákérdezés szándéka. Egy-egy Partizán interjú végén – a műsorvezető által tartott tükrön keresztül – de mégis kaphatunk egy összetett, árnyalt képet az interjúalany motivációjáról, gondolkodásmódjáról, a múlt és a jelen közötti ellentmondásokhoz való viszonyáról.

FeGyőr esetében is nagyon hasonlóan alakult ez azzal a különbséggel, hogy nem tudjuk eldönteni, szerető szigorral jó útra igyekszik-e téríteni megtévedt elvtársát, vagy a következetlen gyávasággal és felkészületlenséggel való szembeállításon keresztül törekszik a nézők figyelmét felhívni. A két kellemetlen stílusú, girhes véleményvezér közül még mindig Marci a hitelesebb mocskos kommunista képviselője a baloldali rendszerkritikus ellenzéknek. Ha ez utóbbi volt a cél, gratulálunk, Bandira egy elhagyatott cinkotai buszmegálló üzemeltetési feladatait sem szívesen bíznánk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mátyás01
2021. április 18. 14:02
Szerintem az, hogy alkalmatlan nem tartja vissza az ellenzéki szavazókat attól, hogy miniszterelnök jelölt legyen. Karácsonyt is megválasztották főpolgármesternek.
libbantkommunista
2021. április 18. 12:08
A választók döntik el, hogy alkalmas vagy nem.
zsanett-kúnrum
2021. április 18. 10:45
Levelet írtam bidennek, snnak a szakallas szarnak, hogy lépjen egyet hatra és bassza arcon magat
123321
2021. április 18. 09:52
Soros: "Erre mennyi pénz ment el?"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik