Térdelők

2021. április 16. 15:08

Lélektani szempontból ez a térdelősdi a futballmeccsek előtt olyan, mint az éljen-Rákosi tapsolás.

2021. április 16. 15:08
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Megy ez a térdelősdi a futballmeccsek előtt. Alapjaiban hamisnak tartom az egészet, de nem vitatom el senki erkölcsi jogát, hogy ha meggyőződése szerint így helyes, akkor gyakorolja ezt a különös rítust. De attól tartok, hogy nyugaton a legtöbb futballista nem meggyőződésből teszi, hanem attól való félelmében, hogy ha nem térdel le, akkor emiatt magyarázkodásra kényszerül, amiből jól kijönni nem tud, előbb-utóbb kint találja magát a csapatból. A nyugalom és a fizetés megér egy térdelést.

Lélektani szempontból pontosan olyannak tűnik az egész, mint az éljen-Rákosi tapsolás. Nem együtt tapsolni, nem együtt térdelni a többiekkel túl sokba kerül ahhoz, hogy az ember megkockáztassa. Így hazudtat magának a világ egyetértést. Egyáltalán nem bánom, hogy a közép-európai futballisták megengedhetik maguknak az ebből való kimaradást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. április 17. 17:54
Úgyhogy lélektani szempontból a konkrét teljhatalmú vezető elé/alá térdelni kevésbé megterhelő, mint az elvontabb drogos bűnöző néger istenek elé/alá. Szerintem.
Akitlosz
2021. április 17. 17:49
"Lélektani szempontból ez a térdelősdi a futballmeccsek előtt olyan, mint az éljen-Rákosi tapsolás." Szerintem nem. Rákosi az ország vezetője volt. A focimeccseken viszont a társadalom alja, a néger bűnözők(kel való szolidaritás kifejezése) kedvéért térdelnek le. Sz'al hasonló, hasonló, de ez más.
Selamat
2021. április 17. 10:57
"Lélektani szempontból ez a térdelősdi a futballmeccsek előtt olyan, mint az éljen-Rákosi tapsolás." Tűpontos. Ezen kívül még a majmolás nyugati bullshit lélektanába lehet besorolni.
Kanmacska
2021. április 16. 19:33
Kevés a fehér éhes proli. Fel kell húzni az akcióképes lumpenek létszámát randalírozó, drogos niggerekkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik