Gyurcsány Ferenc nincs jó hatással Vágó Istvánra

2021. április 16. 14:54

Bohár Dániel
888.hu
A kvízprofesszorból mára a közösségi oldalán mindenféle baromságot összehordó XII. kerületi DK-s önkormányzati képviselő lett.

„A korombeliek közül biztosan mindenkinek van emléke Vágó Istvánról: az okosnak tűnő fickó, aki a tévében megnehezíti a helyes válaszok adását a kvízműsorában. Az okosnak tűnő fickó egyébként valóban az, de biztosan találkozott már a kedves olvasó azzal a jelenséggel, amikor egy tehetséges ember rossz társaságba keveredik, és szépen lassan züllésnek indul.

Vágó István az a tehetséges ember, aki rossz társaságba keveredett, és úgy fest, hogy már nincs is onnan menekvése.

Még mielőtt elkezdenénk sajnálni a DK politikusát, fontos megjegyezni, hogy a kommunista ideológia soha nem állt távol tőle. Mező Gábor a Pesti TV-ben kiváló műsort készített arról, hogy milyen külkeres kapcsolatokkal rendelkezett a rendszerváltás előtt. Ebbe a körbe csak a legmegbízhatóbb emberek kerülhettek be, holmi halandók biztosan nem. Ezt látva egyáltalán nem meglepő, hogy a tévés karrierből kiábránduló Vágó egyszer csak Gyurcsány Ferenc első számú híve lett. Ez az írás azonban nem Vágó kommunista múltjáról szól, hanem arról, hogy a Demokratikus Koalíciót átszövő gyűlölet milyen hatással van egy olyan emberre, aki elvileg nem hülye.

Vágó István a minap az ATV-ben való szereplésével keltette fel a figyelmemet, ugyanis olyan szintű balgaságokat mondott, amelyek minden egészségesen gondolkodó embernél kiverik a biztosítékot. Vágó a vita során többször azt sugalmazta, hogy Magyarországon azért van ennyi halott, mert sok ember van beoltva.

»Nem veszitek észre, hogy az oltási rekordok mellett a halálozásban is mi vagyunk a csúcstartók?«

Belekrákogta az éterbe, hogy a baloldal nem oltásellenes, csak a keleti vakcinákat ellenzi. Itt fontos megjegyezni, hogy az oltásellenség definíciója szerint már az is ebbe a körbe tartozik, aki egy vakcinát fúr (politikai okok miatt), nemhogy kettőt. Amúgy egyáltalán nem értem, hogy a korábban a Szovjetunióért rajongó komcsiknak mi a bajuk az orosz vagy a kínai vakcinával? Ha valaki erre tudja a választ, legyen kedves kommentben megírni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nemtom, a Fidesz Bencsikandrása, az a vírustagadó exmunkásőr volt már itt ma ész osztani?

Miért kell mindenkinek számokat elemeznie, amikor nem ért hozzá? A szakemberek nem teszik, mert tudják, hogy ostobaság jön ki belőle. Ha elemezni akartok, akkor szíveskedjetek átgondolni, hogy ti személy szerint mit tehettek meg azért, hogy a járvány megálljon.

Ha a komcsi dk lenne hatalmon, agyba főbe dicsérné az orosz vakcinát, sőt lehet, hogy csak ebből rendelne.

Egyik nap valaki elküldte az említett műsornak a linkjét, amit Mező Gábor vezetett. Érdemes megnézni, miből lesz a cserebogár.

Van benne valaki - Vágó Istvánék külkeres kalandjai

Borvendég Zsuzsanna, Schiffer András újratöltve


https://www.youtube.com/watch?..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés