Gyurcsány Ferenc nincs jó hatással Vágó Istvánra

2021. április 16. 14:54

A kvízprofesszorból mára a közösségi oldalán mindenféle baromságot összehordó XII. kerületi DK-s önkormányzati képviselő lett.

2021. április 16. 14:54
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„A korombeliek közül biztosan mindenkinek van emléke Vágó Istvánról: az okosnak tűnő fickó, aki a tévében megnehezíti a helyes válaszok adását a kvízműsorában. Az okosnak tűnő fickó egyébként valóban az, de biztosan találkozott már a kedves olvasó azzal a jelenséggel, amikor egy tehetséges ember rossz társaságba keveredik, és szépen lassan züllésnek indul.

Vágó István az a tehetséges ember, aki rossz társaságba keveredett, és úgy fest, hogy már nincs is onnan menekvése.

Még mielőtt elkezdenénk sajnálni a DK politikusát, fontos megjegyezni, hogy a kommunista ideológia soha nem állt távol tőle. Mező Gábor a Pesti TV-ben kiváló műsort készített arról, hogy milyen külkeres kapcsolatokkal rendelkezett a rendszerváltás előtt. Ebbe a körbe csak a legmegbízhatóbb emberek kerülhettek be, holmi halandók biztosan nem. Ezt látva egyáltalán nem meglepő, hogy a tévés karrierből kiábránduló Vágó egyszer csak Gyurcsány Ferenc első számú híve lett. Ez az írás azonban nem Vágó kommunista múltjáról szól, hanem arról, hogy a Demokratikus Koalíciót átszövő gyűlölet milyen hatással van egy olyan emberre, aki elvileg nem hülye.

Vágó István a minap az ATV-ben való szereplésével keltette fel a figyelmemet, ugyanis olyan szintű balgaságokat mondott, amelyek minden egészségesen gondolkodó embernél kiverik a biztosítékot. Vágó a vita során többször azt sugalmazta, hogy Magyarországon azért van ennyi halott, mert sok ember van beoltva.

»Nem veszitek észre, hogy az oltási rekordok mellett a halálozásban is mi vagyunk a csúcstartók?«

Belekrákogta az éterbe, hogy a baloldal nem oltásellenes, csak a keleti vakcinákat ellenzi. Itt fontos megjegyezni, hogy az oltásellenség definíciója szerint már az is ebbe a körbe tartozik, aki egy vakcinát fúr (politikai okok miatt), nemhogy kettőt. Amúgy egyáltalán nem értem, hogy a korábban a Szovjetunióért rajongó komcsiknak mi a bajuk az orosz vagy a kínai vakcinával? Ha valaki erre tudja a választ, legyen kedves kommentben megírni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2021. április 17. 21:34
Helyesen: Gyurcsány Ferenc nincsen jó hatással Vágó Istvánra SE!
Vakfolt
2021. április 16. 23:32
"Amúgy egyáltalán nem értem, hogy a korábban a Szovjetunióért rajongó komcsiknak mi a bajuk az orosz vagy a kínai vakcinával? Ha valaki erre tudja a választ, legyen kedves kommentben megírni." Ez egyáltalán nem bonyolult. A lényeg Németország. Az eunak a tengelye, a gazdaság motorja meg ilyenek. Azelőtt az egész NDKban oroszok állomásoztak, akkor az orosz komcsik szarát ették. Ezzel paralel az NSZKban az amcsi hadsereg állomásozik a mai napig! ők az amcsik szarát fogyasztják. Az egyesüléskor kifogyott a szovjet szar a boltból, a permanens szarevők döccenőmentesen cuppantak át az amcsi szarra, (ezt a jelenséget amúgy nálunk is sikeresen megfigyelhettük), az ami szar állagát tekintve még igen híg volt, még liberális volt, ellenben az orosz teljesen bebogyósodott komcsi szarral.. Mindegyik szarevőnek jobban ízlett, főleg az, hogy azonnal leckéztetni tudta azokat demokráciából, akik a szar fogyasztásától megkímélték magukat, vagy csak kóstolgatták. Kb Trumppal kezdődött az amócai szar bogyóssá kötődése, ami valahol a gender faszság pontján kezdett besűrűsödni, és a bölömövel kb megérkeztek a magyar 1946.-ba koncepcionális perek, választási csalás, totális véleménydiktatúra, a média csinálja az eseményeket, nem pedig tudósít róla. És itt a dolog igazi nyitja, a nyugati média egy szűk elit kezében van, és ők anyagilag abban érdekeltek, hogy a favorit oltóanyaguknak ne legyen konkurenciája, aki meg közben belehal, az így járt. Múlt heti hír volt, miután a keletiek ellen sikeresen médiaháborogtak, az astrát rémhírekkel ellehetetlenítették, j&j-t kb a rajtvonalnál diszkvalifikálták, majdnem dupla áron adták el a pfizert az országoknak. Csak a pénz. Semmi szakmai meg egyéb. Ezt mondták nekik.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. április 16. 20:42
Pista bácsinak lejárt a szavatossága.
pitypang1125
2021. április 16. 20:19
Nem volt az a majom semmiféle professzor, a súgó gépnek volt esze. Egyébként meg gyógyszerésznek is hülye volt, különben nem tévézett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik