Újmúlt 2000 vakcinacsomagok ellenzékieknek

2021. április 15. 22:14

Kurtz ezredes
Kontra
Kellemetlen múltját most könnyedén megelőzheti néhány apró és fájdalommentes szúrással.

„Az egyéniséghez megfelelő oltáscsomag kiválasztásában cégünk most díjmentesen nyújt segítséget. Akár három hónapon belüli múlt esetén is!

Classic

Ön se érezzen gátlásokat múltjával kapcsolatban, hiszen tulajdonképpen régi, kipróbált technikát alkalmazunk. Óceánia mindig is az Ön szövetségese volt, így minden kellemetlenkedő kérdés, akadékoskodó közbevetés ignorálható a továbbiakban. Ön csak azért beszélt annyit a szovjetorosz vakcináról, mert eleve azt tartotta leginkább szóra érdemesnek.

Eleve hibás a feltételezés az Ön korábbi múltjára nézve, hogy bármi baja is lehetett volna olyan vakcinával, amit Szputnyiknak hívnak.

Hiszen Önt a Szputnyik nevelte, a Szputnyik adott olcsó hitelt a Szputnyik által elkúrt állami Szputnyikok olcsó privatizációjára. Ön a Szputnyikot vette el harmadik feleségnek. A Szputnyiknak adott tanácsokat, majd mondott szenvedélyes igazságbeszédet, amikor vezette. Még a Szputnyik nagypapája is az a Szputnyik volt, aki ezt szép tágas kapszulát szerezte ott a Szputynikhegyen, amiben a mai napig lakik.

A dédnagymamája térdje kalácsát minden fideszesnek, aki Önről azt merné állítani, amit Ön sugalmazott még 1-2 hónapja. Természetesen az oltakozásnál is eleve a Szputnyikot kéri, hiszen kezdettől fogva csakis kizárólag átlátszó orosz folyadékocskákban bízott, a hétszázát!

Neo

Átláthatóság! Ez volt az, amit ön már a múltban is számon kért a kormány által behurcolt mindenféle szirszar vakcinán. Tesztelték-e vajon kellő számú transzneműn és melegen? Teljesen vegán-e a termék? Ezek azok a hívószavak, melyekkel elbizonytalaníthatóak voltak mind a három kerület fiataljai, ahol ismerik Önt és szavaznak a pártjára. Az elvből alapvetően most se kell engednie, de legyen fiatalosan szemtelen, és szólítsa fel személyesen 0rbán Viktort a kampányolásra!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ön inkább meghal, de nem oltakozik hát ilyen tudománytalan keleti szarokkal. Vagy nyugati, vagy semmilyen!

Szerencsére csak decemberig kell várni, és az EU megold minden problémát, mert addig szállítja a mindenható nyugati vakcinát. Csak még nem pontosan tudni, hogy melyik decemberben.

Na, most kellene egy sírvanevetős szmájli!

Mindig szuper! Érdemes lenne a KONTRÁT rendszeresen tanulmányozni. A jelen helyzet az, h. CSAK humorral megy a tényfeltárás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés