Ne regisztrálj!

2021. április 14. 10:23

Paranoid Android
kiettemeg
Nehogy már segítsd az egészségügyi dolgozók munkáját!

„Az ellenzéknek nem sikerült meggyőznie az embereket arról, hogy ne oltassák be magukat, aztán arról sem, hogy ne fogadják el az orosz és a kínai vakcinákat. Még a csekély értelmű ellenzéki szavazók jó részének is van annyi esze, hogy nem áldozza fel az életét azért, hogy Gyurcsányék elmondhassák, nálunk halnak meg a legtöbben az univerzumban koronavírusban. Lassan csak beszivárgott kellő mennyiségű ember fejébe, nem hiába halt bele a vírusba annyi DK-s politikus, hogy az oltás a legjobb módja a túlélésnek. Szerintem a DK posztumusz kizárta őket, mert a párthatározattal ellentétes módon haltak bele a járványba.

Eljött tehát a pillanat, amikor le kellett reagálnia az egyesült ellenzéknek azt, hogy az emberek oltakoznak, mintha nem lenne holnap. Még a saját támogatóik okosabbja is. Ekkor támadt valamelyik pokolszökevény szakértőjüknek az az ötlete, hogy újra a regisztrációnak kellene nekimenni. Mert az milyen jól hangzik, hogy regisztráció nélkül lehessen oltást kapni. Ami alatt ezek a fogyatékosok persze azt értik, hogy csak oda kelljen menni egy oltópontra, amikor akar az ember és bemondani, hogy milyen nyugati vakcinát akar, oszt kész. Ezt azért ők is rossz ötletnek találták, mert rájuk lehetett volna verni, hogy miattuk van káosz az oltópontokon, pedig eddig milliók tapasztalták, ők maguk is, hogy általában simán, gyorsan meg lehet kapni az oltást.

Hol tudnánk a legtöbb kárt csinálni? -tették fel maguknak a kérdést. Kivel toljunk ki még az oltakozni akarókon kívül? És akkor valamelyik volt SZDSZ-es szakérőnek bevillant! Hát a háziorvosokat szívassuk meg még jobban! Mondjuk azt, hogy ne kelljen regisztrálni, csak legyen elég bejelentkezni a háziorvosnál. De hát az is egy regisztráció, nem? -akadékoskodott egy logikailag nem teljesen károsodott gyakornok. Szerintem nem az, ha nem hívjuk annak, mondta a főszakértő, aki az ilyen mondatokkal szerezte meg azt a respektet, ami havi 3 millát hoz neki pártalapon. És ezt nem én találom ki, esküszöm, az országgyűlés román többségi képviselője Szabó Tímea ezt teljesen komolyan követeli is: Pont azt követeljük, hogy mostantól, annak érdekében, hogy felgyorsítsuk az oltási folyamatot, TÖRÖLJÉK EL A REGISZTRÁCIÓT!

Legyen elég csak a háziorvosnál jelentkezni! Nem kérdezem meg, hogy mitől gyorsítaná fel az oltási folyamatot az, ha az amúgy is agyonterhelt háziorvosoknak kellene kilogisztikázni, hogy kinek mikor mit és hol adnak be, vagyis összehozni a kényes ellenzéki szavazókat az ő áhított nyugati vakcinájukkal. Minden logisztikát és minden döntést a háziorvosokra erőltetnének, hogy azoknak ne legyen idejük orvosi munkát végezni. Hogy lehetnek valakik ennyire aljadékok? És hogy nézhetik ennyire hülyének a saját szavazóikat? Egyértelmű, az ellenzék célja továbbra is az, hogy akadályozza az oltást.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A DK aláírás gyűjtése a kelet vakcinák ellen is felfogható regisztrációnak. Sőt, lehet, hogy ők több adatot kértek.

Na ne mondd. Ha egy gyógyszert akarok feliratú, talán tizedszerre sikerül a hívás, mert mindig foglalt, ugyanis mások is hívják.
Ha még a regisztrációt is telefonon kéne megcsinálni, az azt jelentené, hogy gyógyszert sem lehetne feliratni.

Egyszerűen: szabotőrök. Minden eszközzel azok!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés