Covid-hitel miatt támadja a DK Tiborcz Istvánt

2021. április 14. 12:30
„Mi, európai magyarok őszintén várjuk a pillanatot, amikor az utolsó kabátgombbal is el kell számolnia az aranyifjaknak” – fogalmaz a párt közleménye.

„Orbán veje és annak haverjai is szemrebbenés nélkül markolták fel a rászorulóknak hirdetett kedvezményes Covid-hitelt” – címmel adott ki közleményt a Demokratikus Koalíció.

Barkóczi Balázs, a DK szóvivője a Direkt36-ra hivatkozik, a portál információi szerint ugyanis Tiborcz István cégének és baráti körének is bőven jutott abból a kedvezményes hitelből, amit a rászoruló vállalkozóknak hirdetett meg a Magyar Nemzeti Bank még tavaly, a koronavírus-járvány első hullámában.

A Demokratikus Koalíció szerint „az arcátlanság teteje, amit a miniszterelnök családja megenged magának”. Úgy fogalmaz a közlemény, hogy „miközben kis- és középvállalkozások mentek sorra tönkre érdemi segítség híján az országban az elmúlt egy évben, a vejek, haverok és egyéb kapcsolt részek még a kedvezményes hitelt is besöprik, nehogy véletlen kimaradjanak valamiből”.

„Mi, európai magyarok őszintén várjuk a pillanatot, amikor az utolsó kabátgombbal is el kell számolnia az aranyifjaknak” – zárul a párt közleménye.

(MTI-OS)

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tudtommal aki kért hitelt mindenki megkapta. Nem emlékszem, hogy volt olyan rendelet, törvény amely tartalmazta: Tiborcz István nem kaphat hitelt. Olyanról sem tudok, amely megtiltotta volna, hogy Orbán Viktor rokonai, barátai nem kaphatnak hitelt.
Akkor most a DK miért hőzöng?
Gyurcsány cége is kapott az áramdíjból kedvezményt, sok más meg nem.
Privatizált állami vagyont sok más meg nem. Kedvezményes nagy összegű hitelt is kapott, amikor a MOTIM-ot privatizálta sok más meg nem kapott.

Már a kezdés se megfelelő.
Így kellene kezdeni

Mi, elfuserált európai magyarok ...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés