A DK felelőssége

2021. április 14. 6:47

Gyurcsány Ferenc
Facebook
A DK növekedésével egy valami lesz folyamatosan még nagyobb: a DK felelőssége.

„Nem győzöm hangsúlyozni, a DK növekedésével egy valami lesz folyamatosan még nagyobb: a DK felelőssége. Mindannyiunknak fő feladata, ezzel a felelősséggel élve, még többet dolgozni az ellenzéki együttműködésért és a kormányváltásért. Magyarországért. Az európai köztársaságért.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fegyenc és a felelősség?...

Én hiszek abban, hogy ez nem a Kína által kirobbantott III. világháború, sőt elhiszem a denevér meg a tobzoskakígyó meséjét is meg azt, hogy Vuhanban békés célú koronavírust fejlesztettek sok (kínai, brit, cseh, dél-afrikai, amerikai, brazil stb) változatban.

Hát ha valamiben jó ez a milliárdos alkesz, az a felelősségvállalás. XD

És nem csak az "ügyeiről" van szó, hanem arról, hogy a katasztrofális kormányzásáért sem vállalt soha felelősséget. Ez az ember egy túlmozgásos pszichopata.

Hihetetlen, hogy az ilyen Gábor Györgyök el vannak alélva ettől a szélhámostól, mert olyan jó retorikával beszél. Jah, igen, mert egy kormányfőt azért szoktak megválasztani, hogy utána mindent megmagyarázzon, mit miért nem lehet.

Karácsony dettó ugyanez. Egész álló nap csak a lepcses pofájukat jártatják, miközben valami hihetetlenül elképesztően rosszak végrehajtásban. Bárminek a végrehajtásában. Ez a mai baloldal.

Felelőtlen emberkupacból sohase lesz felelős.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés