Szabó Tímea szerint Nagy Feró köpönyegforgató

2021. április 13. 11:17
Onnan lehet tudni, hogy kormányváltás lesz, hogy Nagy Feró hirtelen liberálisnak vallja magát – írta ki a Facebookra Szabó Tímea kedden.

„Valójában liberális vagyok, ezt soha nem tagadtam meg. Nekem még az istenem is liberális, mert megengedi, hogy ne higgyek benne. Csak ez a szó mára elvesztette a tartalmát, nagyon a kezébe vette a politika. Olyan, mint a demokrácia. Az mit jelent, tessék mondani? A nagy semmit. Amikor azzal jönnek, hogy demokráciában ilyet meg olyat nem lehet, visszakérdezek: miért, mikor volt itt demokrácia?” mondta Nagy Feró a 24.hu-nak adott, hétfőn megjelent interjújában.

„És a kommunista rendszerről nem gondolta, hogy működhetne ténylegesen is?” – tette fel a kérdést Balavány György, aki megemlítette azt is,hogy Nagy Feró még párttitkár is lett az egyetemi felvételije érdekében. 

„Működött az. ’78-ban, amikor összejöttem az úgynevezett marginalizálódó értelmiséggel, nagy házibulik voltak, ahol a részt vevők negyven százaléka besúgó volt, olyan jól működött a rendszer. Jól berúgtunk együtt, besúgók és besúgottak, és megbeszéltük, hogy a kommunizmusnak vége, éppen most szarik be. És reggel négykor másnaposan néztük, hogy nahát, járnak Békásmegyeren meg Óbudán a villamosok. Szóval nincs vége, forog a világ” – válaszolta Feró. 

Szabó Tímea oldalán többen „pávatáncnak” minősítették Nagy Feró 24.hu-nak tett nyilatkozatát, az interjúból azt olvasták ki, hogy Nagy Feró opportunista a mindenkori hatalommal szemben, ezt a véleményt erősítette meg Szabó Tímea is. 

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kormány változhat, a rendszer marad.

Beismerte ez a Tímea, hogy nem programjuk van, hanem Nagy Ferójuk. Lényeges különbség.

Nagy Feró Mandinernek adott interjújából egy kis részlet:

„Drukkolok Orbánnak. Nem akarok becsülgetni, de inkább pozitív gondolkodású vagyok, szóval bizakodom, csak legyen meg az ötvenegy százalék! Egyébként elszomorít: olyan szélsőséges baloldali nézetekkel találkozom, hogy olykor még én is megijedek. Dögölj meg, lelőlek, lámpavas – így fenyegetnek minket a túloldalról. Nem értem. Ezt gondolják ők demokráciának?”

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés