Müller Cecíliáék hivatali visszaélést követnek el

2021. április 13. 8:14

Hadházy Ákos
Facebook
A propagandának alárendelt bábok szerepét játssza el a két intézményvezető.

„Müller Cecília tisztifőorvos és Szentiványi Mátyás, az Országos Gyógyszerészeti Intézet vezetője TITKOLJA, hogy az egyes VAKCINÁK BEADÁSA UTÁN HÁNYAN KERÜLTEK KÓRHÁZBA. A két köztisztviselő ismét SZÓRÓL SZÓRA UGYANÚGY TAGADTA MEG A VÁLASZT újabb kérdésemre. Müller már egy hete TALÁLT EGY JOBB SZÖVEGET (akkor még nem vakcinánkénti bontásban, hanem összesítve kérdeztem): egyszerűen megtagadja a válaszadást és a miniszterhez küld (aki pedig majd szintén nem válaszol, mint legutóbb Pintér tette). A négyzetre emelt cinizmussal most az OGYÉI vezetője is ÁTVETTE MÜLLER SZÖVEGÉT, nem is tagadva, hogy a propagandának alárendelt bábok szerepét játssza el a két intézményvezető.

Miután a kínai járványügyi igazgató (az ottani „müllercecília”) beismerte, hogy a vakcinájuk nem eléggé hatékony, különösen fontos lenne, hogy a magyar kormány tegye közzé vakcina típusonként, hogy hányan betegedtek illetve haltak meg az oltottak közül. Ha nincsen probléma, akkor gyalázatos, hogy nem nyugtatja meg a sok százezer keleti vakcinával beoltott idős honfitársunkat a pontos számok közlésével. Ha pedig gond van, akkor gyalázatos, hogy nem teszi közzé az adatokat és nem kiabálja, hogy a beoltottak is nagyon vigyázzanak magukra, amíg nem találunk ki valamit (például adunk be egy harmadik oltást).

Az adatokra egyébként elsősorban nem azért vagyok kíváncsi, hogy az egyes vakcinák hatékonysága összehasonlítható legyen. Hanem azért, hogy lássuk, hogy a bűnösen pancser módon megszervezett, az oltópontokon sokszor a minimális járványvédelmi feltételeket sem biztosító körülményeknek mekkora hatásuk volt, azaz mennyien fertőződhettek az oltópontokon. Erre abból lehet következtetni, ha a vakcinák hatékonysága nálunk elmarad az elvárttól, ha több a súlyos eset, mint azokban az országokban, ahol megoldották a biztonságos oltópontok kialakítását. Ha így van, akkor követelni kell, hogy a rendszert addig visszafogja a kormány, amíg mindenhol nem tud biztonságos, tágas, nagy légterű, jól szervezett oltópontokat kialakítani.

Természetesen biztatok mindenkit, hogy oltassa be magát, de amíg a kínai vakcinákról nem bizonyosodik be, hogy mennyire hatékony, különösen szigorúan tartsa be az eddigi óvintézkedéseket. A kormány viszont kirívóan oltásellenesen viselkedik, mert az aljas és szemtelen titkolózásával csak bizalmatlanságot kelt az emberekben.

Pedig a valóban hatékony oltás rövid távon az EGYIK, hosszabb távon pedig az egyetlen és legfontosabb fegyver az intézkedések között. Romániában egyébként minden további nélkül elmondják, hogy hány oltás volt sikertelen, igaz, ott nem csinál politikát a kormány a tudományos evidenciák nélkül engedélyezett keleti vakcinákból.

A két köztisztviselő ezzel egyébként törvényt szeg és hivatali visszaélést követ el, az országgyűlésről szóló törvény 98.§ szerint az állami intézmények vezetői kötelesek tájékoztatni a képviselőket.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Má megint mit csinált ez a csúnya rossz Cecília néni? Mutasd, hol fáj! Azután menj, szaladj játszani a többiekhez a micsodáddal!

Én jobban örülnék egy méretes szívlapátnak.

Igen.
Első a lóvé, a második és a harmadik is.
Aztán jönnek a lélegeztetőgépen lévők.

Én, és környezetem, akikkel sokszor folytatok vitát, mert nem vagyunk egy nézeten, azt tanúsíthatjuk, hogy a mi esetünkben flottul ment az oltás. De mivel a világon semmi nem tökéletes, még maga Hadházy sem, ezért ő a 2022-ben elnyerhető mandátumért harcolva mindenbe beleköt, vagy adatigénylésekkel igyekszik terhelni az illetékeseket. Érvek, jövőkép helyett csak ennyire képes.

Saul Alinskyit idézem: "Kényszerítsd az ellenséget, hogy a saját szabályai szerint járjon el. Ha az a szabálya, hogy minden levélre válaszolnia kell, küldj 30 000 levelet. Ezzel kinyírhatod, mert senki sem képes megfelelni az összes maga állította szabályának."

Hadházy ebben utazik a maga gusztustalan módján. Nyilván mindenütt, minden vakcina alkalmazása után előfordulhat haláleset, és ennek meglehetnek a maga okai.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés