Tiborcz szállodájára nem vonatkoznak a járványvédelmi szabályok

2021. április 12. 7:11

Hadházy Ákos
Facebook
A lomboktól megfosztott fák még engedik a belátást.

„Úgy tűnik, Tiborcz luxus szállodájára nem vonatkoznak a szigorú járványvédelmi szabályok sem (azt, hogy Büntető Törvénykönyv nem vonatkozik rá, azt már láttuk korábban). Több jelzést kaptam arról, hogy a turai Botaniq hotel a járvány alatt is üzemel. Leginkább a hétvégi napokon van tele luxusautókkal a szálloda parkolója, amiről  többen képeket is küldtek. Most szombaton jómagam, két hete pedig kollégám győződött meg arról, hogy valóban, Tiborcz szállodája minden jel szerint minden további nélkül üzemel. Ottjártamkor is luxusautók álltak a parkolóban, a személyzeti parkolóban is jócskán voltak autók. Egy hölgy és egy úr pedig éppen akkor , szombat este hétkor érkezett a kapuhoz, a portás egy papírlapból (vendéglista) ellenőrizte a nevet, majd a kastély főbejáratához irányította a vendégeket.

Az időpontoknak jelentősége van: a rendelet szerint ÜZLETI  ÉS OKTATÁSI CÉLLAL ÉRKEZŐ VENDÉGEKET fogadhatnak a szállodák. Nagyon valószínűtlen azonban, hogy valaki SZOMBAT ESTE érkezik a párjával üzletelni vagy okosodni a fővárostól egy órányira fekvő luxus kastélyba. És nagyon valószínűtlen, hogy a hétvégén érkező Porschék, BMW-k, T (Tiborcz) -osztályos Mercik, Teslák tulajdonosainak is pont hétvégén jut eszébe bizniszelni. Persze ha szólít a kemény kötelesség... 

Akárhogy is, szombaton este bejelentést tettem a rendőrségnél a 107-en a járványügyi szabályok megsértése miatt. A héten megpróbálommegtudni, mire jutott a szerv, milyen oktatás folyt Turán? Két hete a kollégám járt ott, nagy sürgés-forgást, sok autót, a rendezvénysátorban készülődő pincéreket látott, a lomboktól megfosztott fák még engedik a belátást. Rendezvényt ugye szintén tilos tartani, lakodalmat is, az esküvői szertartásokon pedig csak a legszűkebb család vehet részt. Persze ki tudja, mi a határ esküvő, utána egy elegáns parti és a lakodalom között? Mindegy is, ugyanis utóbbi kettő tilos. De Tiborcz kastély hoteljében nem biztos.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kukkoló......................

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés