Le kellene cserélni a kormánypropaganda hétvégi közleményíróját

2021. április 12. 10:02

Szabó Tímea
Facebook
Mi, ellenzéki pártvezetők azért regisztráltunk az oltás előtt és bíztattunk másokat is erre, mert az oltáshoz KÖTELEZŐ A REGISZTRÁCIÓ.

„Az ellenzék közös közleményére az EMMI mai hivatalos válasza a következő volt: »Az a baloldal beszél a regisztráció eltörléséről, amelynek a képviselői - többek között Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Jakab Péter – regisztráltak és már beoltatták magukat. Ez mindent elmond a kétszínűségükről«.

Na, most az a helyzet, hogy mi, ellenzéki pártvezetők azért regisztráltunk az oltás előtt és bíztattunk másokat is erre, mert az oltáshoz KÖTELEZŐ A REGISZTRÁCIÓ. Azaz, ha nem regisztrálunk, akkor nem kapunk oltást. Márpedig az oltás életbevágó, hogy legyőzzük a vírust. Remélem, eddig tud követni az EMMI vasárnapi propaganda-ügyeletese.

Pont azt követeljük, hogy mostantól, annak érdekében, hogy felgyorsítsuk az oltási folyamatot, TÖRÖLJÉK EL A REGISZTRÁCIÓT! Legyen elég csak a háziorvosnál jelentkezni!

Szóljanak, ha még mindig nem értik az EMMI-ben, szívesen átvesszük újra.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én hiszek abban, hogy ez nem a Kína által kirobbantott III. világháború, sőt elhiszem a denevér meg a tobzoskakígyó meséjét is meg azt, hogy Vuhanban békés célú koronavírust fejlesztettek sok (kínai, brit, cseh, dél-afrikai, amerikai, brazil stb) változatban.

(I) Nem kötelező az oltás.
(II) Jelenleg még nem működik a gondolatátvitel/gondolatolvasás.

Ebből kényszerítő erővel következik, hogy aktívan jelezni kell az oltás iránti igényt az állam felé.
Ez nálunk a regisztráció. Egy egyébként meglehetősen pofonegyszerű jelentkezési mód.

A kérdés már csak az: miközben DUPLA ANNYI embert oltottunk be, mint az EU-átlag, mi a fészkes fenét tudtok ebben a témában is kötekedni?

Persze, persze, és ki hisz nektek. Nem jött be az oltásellenesség a keletivakcina ellenesség, most mást találtatok ki, ócska, hazug csürhebanda.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés