Fekete-Győr András a gazdája érdekei mentén politizál

2021. április 12. 13:17

Kötter Tamás
Facebook
Miután nem sikerült megingatnotok a közbizalmat, át akartok ülni egy másik „lóra”.

„Nem Fekete-Győr András, te és a Momentum erről most lemaradtatok! Folyamatos, oltás ellenes kampányt folytattatok és amikor rájöttetek, hogy a kormány, az államigazgatás, az orvosok teszik a dolgukat és nem sikerült megingatni bennük a közbizalmat, így további protest szavazatokat szerezni, át akartok ülni egy másik »lóra«. Hirtelen NEMZETRŐL és MAGYARSÁGRÓL prédikáltok és megpróbáljátok egy nagy közös nemzeti ügy elkötelezettjének feltüntetni magatokat. Nemzeti ügyeink tényleg vannak. Ilyen volt az Olimpia, amit francia zsoldban sikeresen megfúrtatok.  

Ilyen még fontosabb nemzeti ügy a magyarság megmaradásáért folytatott küzdelem a Kárpát-medencében, amelyben ti mindig, minden esetben a magyarság érdekeivel szemben foglaltatok állást: magyarral szemben, a nemzetközi networkként működő pártotok, román, szlovák jelöltjét támogattátok. A kárpátaljai magyarokat sújtó fasisztoid ukrán nyelvtörvény ellen fellépő magyar kormányt hátba támadva, gazdáitok, az USA érdekei mentén politizáltok. A mai napig nem álltok ki ezért az agyonsanyargatott magyarságért az ukrán bábállammal szemben.Nektek egyszerűen nincs jogotok azt a szót, hogy NEMZET a szátokra venni. Ha elfogadtok egy jó tanácsot, ne is tegyétek. Ezek után már senki sem hisz nektek, és még a régi szavazóitokat is elveszítitek. Maradjatok azok, akik vagytok: egy nemzetközi hálózat helyi kijárópártja, semmi több.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt loptam:
Őszintén mondom, nagyon örülök, hogy vitykát szopatja az Európai Unió száguldó szopórollerről, mert a végén még túlélné...nem ismeri eléggé Márait. A 84 éves író 1984-ben ugyanis így fogalmazott Naplójában: „A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a nemzeti jelmezbe öltöztetett, képmutató, kapzsi jobboldali.”

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés