Arról, hogy Semjén Zsolt gólyákat vadászik

2021. április 12. 10:53

Bayer Zsolt
Bádog blog
Semjénről egy parlagi sas szabadon engedésekor készült a kép, amelyről levágták a gyógyult madarat és odatettek két elpusztult gólyát.

„Külön »érdekessége« az ügynek, hogy ezt a primitív, első látásra is ordító hazugságot, összemontírozott »fényképdokumentumot« ráadásul egy olyan időpontra datálják, amikor történetesen Semjén Zsolt barátommal voltam egy budaörsi családi házban. (Nyilván ott lőttünk le két gólyát...) Hagyhatnánk is az egészet a francba, de az a baj, hogy a primitív, idióta lumpenprolik ezerszámra osztják egymás között a hazugságot és írják alá ocsmány lelkületük szennyes indulatait. Elküldtem Zsoltnak ezt az ocsmányságot, és biztattam, tegyen feljelentést. Félek ugyanis, hogy csak ilyen módon tudunk elébe menni ennek a folyamatnak, amely a választás közeledtével nyilván egyre erősödni fog.

Addig is: ezt a rágalmat megosztó Tóthné Laura nevű gazember történetesen abonyi illetőségű. Nyilván sokan ismerik helyben, és e sokakhoz fordulva kérem: nyugodtan keressék fel Tóthnét, és tegyenek fel neki udvarias kérdéseket arra vonatkozóan, ezt mégis hogyan gondolta, és nem aggódik-e, amiért ilyen aljas módon, gondolkodás nélkül megrágalmaz embereket. Ugyanezt megkérdezhetnénk a hazugságot elindító Dániel Péter nevű szarrakástól is, kevésbé udvariasan, de ő sajnos Izraelbe menekült az igazságszolgáltatás elől már évekkel ezelőtt, így őt nem tudjuk felkeresni.

Amúgy Zsolt barátom nincs egyedül ezzel a kiszolgáltatottsággal, ennek sajnos mindannyian ki vagyunk téve. Egyre inkább az a meggyőződésem, hogy rendőrségi feljelentést kell tenni minden egyes alkalommal. Másodsorban pedig -ismétlem- meg kell keresni a megosztókat, és elbeszélgetni velük. Most például Tóthné Laurával Abonyban. Nem bántani kell, nem megalázni, csak megkérdezni tőle, ő mit tenne és mit gondolna, ha róla tenne ki valaki egy ehhez hasonló ocsmány hazugságot? Például, ha azt olvasná magáról a facebookon, hogy esténként pénzért szokott kúrni a parkban, és mellékelnének ehhez a »hírhez« egy jó kis fotómontázst, amelyen ő lenne látható félreérthetetlen pozícióban, ám első látásra is nyilvánvaló lenne, hogy hamisítvány az egész.

Fel lenne háborodva, Laura? Kétségbeesne? Zavarná, hogy a gyerekeinek azt üvöltenék az iskolában, hogy az »anyátok egy kurva«!? Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor próbáljon meg így gondolkodni és így cselekedni, mielőtt mindenféle ócska és primitív hazugságot feltesz a facebookjára. Nem olyan bonyolult ez. Na, hát ezt magyarázzák el Tóthné Laurának Abonyban...Tudják, mi az igazán csodálatos? Az elpusztult gólyák mellé odamontírozott Semjén Zsoltot ábrázoló fénykép tudják hol és milyen alkalomból készült valójában? Egy megmérgezett és meggyógyított parlagi sas szabadon engedésekor készült a kép, amelyről egyszerűen levágták a gyógyult madarat és odatettek két elpusztult gólyát.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 323 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kereszténydemokrata pártelnöknek mér muszáj a "Ne ölj" parancsát főállásban és ingyér vadgazdálkodni a többi lölővel?

Ez akkor most egy cáfolat akar lenni?

Egyformák ezek, csak az exmunkavédelmielőadó kereszttel nyomja....

Nagyon be vannak indulva Semjén Zsoltra, mintha más közismert ember nem vadászna.
"Tóthné Laura nevű gazembert" pedig simán fel kell jelenteni és a többi rágalmazót is.
De bezzeg Bodrogi Gyulával, vagy Stohl Andrással nem merte volna megcsinálni, hogy csak kettőt említsek az ismert vadászok közül, ha pedig Kádárral...
Azt, hogy nagy nehezen meggyógyítják a megmérgezett sasokat és szabadon is tudják őket engedni, azt anyagilag is támogatni kell.
Támogatni a Magyar Madártani Intézetet és támogatni a Hortobágyi Madárkórház Alapítványt.
Nekik köszönhetően Magyarországon van Európa legnagyobb sasállománya.

Te csak leírod a vadászokról a pejoratív véleményedet, vagy teszel is valamit az állatokért.
Támogatod-e a Magyar Madártani Intézetet és támogatod-e a Hortobágyi Madárkórház Alapítványt?

És amit ez a Tóthné csinál Semjén Zsolttal? Az minek a témakörét meríti ki?

Már elmondták 66x, hogy ez állam és kormányfőkre nem vonatkozik.

Kérdezz meg néhány erdélyit, mi az eredménye annak, hogy valaki egy íróasztal mögött eldöntötte, hogy medvére nem szabad vadászni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés