Aki Gulácsit ütögeti, az a válogatott egységét rombolja

2021. április 12. 11:51

Böcskei Balázs
Azonnali
Nem lennék meglepődve, ha Gulácsi az EB után megköszönné ezt a miniszterelnöki fogadtatást, és elköszönne egy időre a válogatottól.

„A kormánypárti sajtóban megszámolni sem érdemes, hányan szólítják fel Gulácsit, korholják, vádolják, kérdezik fel olyanok, akik a sporttáskáját se vihetik. Nem tesznek mást, minthogy különbséget tesznek magyar és magyar között immáron a nemzeti válogatott berkein belül is. Ennyire erővel megkérhetnék a külföldi szövetségi kapitányt, hogy a válogatott behívója előtt töltessen ki mindenkivel egy tesztet, ki hol is áll az emberi jogok, Európa, a másság, a családpolitika, a kedvenc NER-csapat dolgában, de minek is ezek, rögtön inkább a pártpreferenciáról nyilatkozzanak.

Tényleg van ember, aki komolyan gondolja még egyes KESMA-szerkesztőség zászlóshajós szerzőin kívül, hogy a magyar válogatott tagjai ne lennének plurális gondolkodásúak?

Van közöttük minden bizonnyal, aki balos, jobbos, aki melegpárti, aki Alaptörvény-hívő, aki apolitikus. És nehezen tudom elképzelni azt is, hogy amikor a hazai és külföldi ligákban játszó magyarok olvassák az általuk nem ismert tartalomfejlesztők Gulácsi-ütögetését, akkor ne Gulácsival lennének. Nem azért, mert egyetértenek vele, hanem mert »ilyet még nem láttunk, kik ezek?!«

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Van egy cikk itt a mandin erről.
Nincs sunnyogas.

Böcskei szerint sohase add el magad csak egyszer, mindig többször kell.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés