A legkormány...

2021. április 12. 10:53

Lendvai Ildikó
Hírklikk
A legtöbb oltás, a legtöbb halott, a legkevesebb segítség a tönkrementeknek, a legtöbb megvásárolt lélegeztetőgép.

„Most kiderült, hogy a legvakmerőbbek is. Legalábbis a kormány. A Legkormány. Nyolc országból jeleztek vissza az UEFÁ-nak, mekkora közönséggel tudják megrendezni a focimeccseket. Az utánunk következő legbátrabb is csak félházat mert ígérni, félve a tömegrendezvényektől. A többiek a helyek 25-30 szézalékát engedik feltölteni, hogy tartani lehessen a távolságot.

Legkormány azonban bátor, mint az oroszlán. Legoroszlán. Egyedül ő vállalta, hogy a három budapesti csoportmérkőzésen és egy nyolcaddöntőn teltház lehet a Puskás Arénában. Gulyás minisztertől tudjuk, hogy nincs ezzel semmi probléma: csak oltási igazolvánnyal mehetünk be.

Csak ne tapasztaltam volna meg, mit jelent az igazolvány. Én három nappal az első oltás után kaptam meg, amikor nemhogy a második volt még messze, de az első utáni minimális védettség sem alakulhatott ki. Gondolom, ugyanígy működik az ezután oltandó fiataloknál is. Aki holnap Astra Zenecát kap, jövő héten kézbe is veheti az igazolványát. A második adagot meg sem kapja a bajnokságig, nem hogy letelnének az utána szükséges napok, hetek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vajon Lendvai Ilik észrevette, hogy a kártyán van egy dombornyomott négyzet, amely további adatokat is tartalmaz? Tisztában van vele, hogy ez milyen adatot tartalmaz és azt hogyan lehet használni?

Biztos vagyok benne, hogy nem tudja, mert ha tudná akkor nem írna ilyen zagyvaságot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés