Kitalálja melyik költő versét szavalja Bayer Zsolt a költészet napja alkalmából? (VIDEÓ)

2021. április 11. 15:37
Itt megnézheti!

A magyar költészet napja alkalmából Tavasz a házsongárdi temetőben című versét posztolta Facebook oldalán Bayer Zsolt. A publicista személyes formátumot választott: egy felvételt tett közzé, amelyen ő maga szavalja Áprily Lajos versét.

„Kedves követőim, hölgyek-urak, arra kérem Önöket, hogy nyissanak ki egy verseskötetet, és ott, ahol épp kinyílik olvassák el az adott költeményt. Vagy üssék be a keresőbe a kedvenc költőjüket, és olvassák el tőle a kedvenc versüket. Olyan keveset olvasunk, főleg verseket, ebben a modern, felgyorsult világban. Ma, április tizenegyedikén, a magyar költészet napján szakadjunk ki egy kicsit ebből a világból, és keressünk egy verset. Olvassuk el! Ízlelgessük, gyönyörködjünk benne, olvassuk el újra. Este is. Én ezt fogom tenni. Önök?

Engedjék meg, hogy elszavaljam egyik kedvencemet! Jó szórakozást!

Aki pedig egy kis szépirodalomra vágyik a »Bayer Zsolttól«, annak ajánlom a YouTube-csatornámat, amire feliratkozva követhetik és tekinthetik meg a magyar irodalom nagy alakjairól szóló videóimat!” – fogalmazott az újságíró.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én Illyés Gyula Egy mondat a zsarnokságról c. versét választanám. Persze, tömérdek egyéb kitűnő választási lehetőség van.

Én hiszek abban, hogy ez nem a Kína által kirobbantott III. világháború, sőt elhiszem a denevér meg a tobzoskakígyó meséjét is meg azt, hogy Vuhanban békés célú koronavírust fejlesztettek sok (kínai, brit, cseh, dél-afrikai, amerikai, brazil stb) változatban.

A zötösszámú pártigazolványról szóló verset?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés