A nap, amikor az emberiség rádöbbent, hova fajulhat az aljasság

2021. április 11. 9:59

Schmuck Erzsébet – Kanász-Nagy Máté
MTI-OS
Az ENSZ döntése nyomán április 11-e a koncentrációs táborok felszabadulásának emléknapja.

„Az emberiség egyik legnagyobb bűne és szégyene, hogy a XX. században létezhettek haláltáborok, melyekben a második világháború alatt tervszerűen és ipari méretben öltek meg embereket – jórészt zsidó polgárokat. A Weimarhoz közel eső buchenwaldi koncentrációs tábor az elsők között épült és az egyik legnagyobb volt. A tábor bejárata fölé egy feliratot helyeztek: Mindenkinek, amit megérdemel (Jedem das Seine). A foglyok embertelen körülmények között éltek, éheztek, és orvosok kísérleteztek rajtuk. Buchenwaldban raboskodott többek között Jorge Semprun spanyol író, és a Nobel-díjas Kertész Imre is.

Mivel ebbe a táborba sok fogoly azért került, mert a náci rezsim ellensége volt, ezért Buchenwald falai mögé a kommunista ellenállás is beférkőzött. Ennek is volt köszönhető, hogy 1945. április 11-én a foglyok felkelést robbantottak ki, és megakadályozták, hogy a felszabadító amerikai csapatok megérkezése előtt az őrök halomra gyilkolják a még életben lévő 20 ezer táborlakót.A koncentrációs táborokba összesen 18 millió ember került, és közülük minden ötödik fogoly gyermek volt. Egyes források szerint 11 millióan haltak meg, más források 12 millió embert említenek.

A buchenwaldi felkelők hősies példája mutatja a mindenkori ma emberének a helyes utat: amellett, hogy emlékezünk, minden erővel azért kell küzdeni, hogy soha többé ne fordulhasson elő olyan szörnyűség, mint megtervezett, ipari méretű emberirtás.Az LMP – Magyarország Zöld Pártja elutasítja az agresszió minden formáját, és az élet pártján áll. Ez pedig a jövőben is így lesz, nem csak ezen a napon, amikor mélyen fejet hajtunk a koncentrációs táborok áldozatainak emléke előtt”.

Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté,az LMP társelnökei

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A nap, amikor az emberiség rádöbbent, hova fajulhat az aljasság"
- amelynek kiindulópontja, kezdete, generátora és szponzora a FED.
Amely:
"1910-ben Aldrich, illetve a J.P. Morgan, Rockefeller és Kuhn, Loeb, & Co. bankok képviselői 10 napra együtt félrevonultak a georgia-i Jekyll-szigetre. A megbeszéléseket Paul Warburg (Kuhn, Loeb, & Co.) irányította, és ő készítette el a későbbi Federal Reserve-törvény első vázlatát. „A Jekyll-szigeten megvitattuk és lezártuk egy egységes diszkont ráta (kamatláb) ügyét” – írta később.

A találkozó nagy jelentősége ellenére egészen 1916-ig, három évvel a törvény elfogadása utánig, titokban maradt a nyilvánosság, sőt a kormány előtt is. (Bertie Charles Forbes írt róla először egy újságcikkben.)"

"A nap, amikor az emberiség rádöbbent, hova fajulhat az aljasság"
Ma éppen oda fajul az aljasság, hogy kirúgtak valakit a munkahelyéről, elveszik a kenyerét, mert olyat mondott, amit a FED nem helyesel.
Az aljasság egyik mai neve a számtalan aljasság közül:
Sokszínűségi charta.

De azért azt ne felejtsük el, hogy anno a Szovjetunióban is voltak koncentrációs táborok ahol halomra gyilkolták a zsidókat és a párt ellenségeit.
Persze ezt a mai hivatalos Oroszország tagadja és büntetést kap aki ezt megemlíti.

Biztonságos nemzetközi példa volt, amiért nem kötöttek fel senkit.

Ausztráliában volt egy német főnököm, aki sohasem volt Németországban, mert egy palesztínai német keresztény szektában született.
Onnan Ausztráliába vitték a szülei, mégis koncentrációs táborba zárták az ausztrálok a háború idejére, mint ellenséges idegent. (Hans Faig)

A történelmi igazságtétel nem vesztes-győztes függő. Viszont a másolási hajlandóság igen.

Mind azok, amikről a beszédet törvények tiltják.

Ellenséges idegenekről "enemy aliens" szólván:
Egy amerikai közvélemény kutatás, 1942-ből, tehát akkor, amikor az Egyesült Államok már hadban állt mind Japánnal, mind Németországgal, kimutatta:
Arra a kérdésre, hogy az országban élők közül kit tartanak a legfenyegetőbbnek az országra nézve, a válaszadók a zsidókat háromszor annyian választották, mint a japánokat és négyszer annyian, mint a németeket.
Forrás: William R. Perl, The Holocaust Conspiracy, an International Policy of Genocide, Shapolsky Publishers, 1989, 48.old.

Néhány Gulag fővezér elvtárs álljon itt eme emléknapon: Aron Solts, Naftalíj Frenkel, Jakov Rappoport, Lazar Kogan, stb.

Szomorkodásunkhoz elég a mohi csatára gondolnunk, pont 780 éve volt.

Ez a gyűlölet felmérése volt? Mert akkor a gyűlöletkampányuk nem lehetett valami jó.

Magyar szempontból a törökdúlás idején a 4,5 millió lakosból megsemmisített vagy rabláncra fűzött 3 millióval kezdeném a holokauszt tanulmányozását. Amikor maradt csak 1,5 millió az eredetiből.
Gondolom te is foglalkoztál ezzel.

Most korona járvány van, nem hisztéria járvány. Átlapoztál néhány oldalt?

Ha igazad van, akkor az amerikaiak miért a japánokat zárták koncentrációs táborokba és nem a zsidókat?
Ugyanis az Egyesült Államokban élő japánokat, mint veszélyes elemeket, az amerikai hatóságok faji alapon összeszedték és koncentrációs táborokba zárták az 1942. február 19-én kiadott 9066-os számot viselő elnöki utasítás szerint. Ez 127,000 ember sorsát érintette.
Forrás: Michi Weglyn, Years of Infamy, the Untold Story of America’s Concentration Camps (Az aljasság évei, Amerika koncentrációs táborainak el nem mondott története), Morrow Quill Paperbacks, 1976.

Szóval tagadod a törökdúlás alatt végrehajtott holokausztot?

Én nem számháborúzok. Vannak arra specializálódottak:
„A Nyugat-Németországbeli zsidó közösség erősen tiltakozott az ellen, hogy Lengyelország levegye azokat a táblákat, amelyek azt mutatják, hogy 4 millió ember, főleg lengyelek, haltak meg az auschwitzi és birkenaui haláltáborban.”

„A Gazeta Wyborcza szerint a táblákat a történelmi kutatások eredményeként vették le, mert a két táborban 1.1 millió áldozat volt, köztük legalább 960 ezer európai zsidó.”

A lapban nem indult vita ezekről a dolgokról.
The Australian Jewish News, David Kantor, 1990. augusztus 10.

Ezert indultok 101%-os egységben azzal az (ex?-)operettnáci párttal,amelynek az egyetlen EP-képviselője zsidókat akart listázni a parlamentben; amelynek az elnöke egy olyan sofőrrel (aki mellesleg jelenleg is pártfunkcionárius) furikáztatja magát, aki Auschwitzban pózolt a győzelem jelével; amely párt legutóbb is egy tetűcsúzdázó jelöltet... nem indított, hanem azt is ti indítottátok?

Nagyon őszintének tűnik az "antfasiszta" elkötelezettségetek.
Ja, nem.

Ebben a csapatban játszik ez a NAGYON "antifasiszta" LMP:

https://pestisracok.hu/wp-cont..

Ennyi.

"Vagy 1 vagy 3 vagy 5 milliót megölni már nem gáz a fajtád szerint?"
Csak magyar keresztényeket, a 150 év török-sémi uralom alatt bizonyítottan 1,5 milliós számban öltek meg azok, akiket a budai zsidók barátként vártak-fogadtak 1541-ben Budán.
Hasonló a hasonlónak örül - sémi a séminek.
És a sémi-török gyilkolók, akkori is dzsihadista ISIS, ugyanilyen barátsággal ölelték keblükre a budai zsidókat...

A bejegyzés lényege az, hogy kik tiltakoztak a pontatlan szám megtartása mellett. A számháborúzók.
Egyébként nem csak ez a két szám létezett a történet során.

Nem kéne a tévhiteidet izraeli oktatásügyi miniszterekkel orvosoltatni?
"A vegyesházasság olyan, mint a holokauszt
Mandíner, 2019. július 10.
Rafi Peretz izraeli oktatásügyi miniszter elmondása szerint az asszimiláció olyan, mint a holokauszt – adta hírül a Ynetnews cikke alapján a Neokohn. A politikus szóvivője megerősítette, hogy a nem túl finom megjegyzés az észak-amerikai zsidók életvitelére vonatkozott."

Az nem lehet, hogy valami zsidóellenes az nem mocsok, hanem tény?
A Wehrmacht tele volt zsidó és részben zsidó katonákkal. Erről írt Bryan Mark Rigg: Hitler zsidó katonái című könyvében (University Press of Kansas, 2002)

A legmagasabb rangú közülük Erhard Milch Feldmarschall (tábornagy) volt, Göring helyettese a légierőnél. A félzsidó Helmut Wilberg például szintén a Luftwaffe-nél volt tábornok.

A szerző témában második kötete (Hitler zsidó katonáinak életrajzaiból) fülszövegében azt írja: „Százötvenezerre tehető azoknak a zsidó és részben zsidó katonáknak a száma, akik a második világháború során a német véderőnél szolgáltak.”

Konklúzió? Az egyik lehetséges, ha már te mondtad:
Hogy is mondta Yitzhak Gruenbaum, volt izraeli belügyminiszter:
"One cow in Palestine is worth more than all the Jews in Europe.[5] "(Wiki)
"Egy tehén ha Palesztínában van, többet ér, mint Európa összes zsidója."

Nem szoktam vitatkozni izraeli oktatásügyi miniszterekkel.
Rabbikkal se:
„Van, aki marxizmusnak nevezi, én judaizmusnak nevezem”
(Rabbi Stephen S. Wise, Free Synagogue, New York)

Reynor idézőjelbe tette a kérdéses szót tartalmazó mondatokat. Tiltakozz a forrásműveinél.

Egy zsoldos katona visszaemlékezéseiből 1686 ősze:
Végre az aszályos hőség után, szeptember másodikán megvettük kínkeservvel Budát, azt a hullabűzös, nyomorúságos ólat. Én jártam benne, mielőtt leégett. Volt benne vagy kétszáz romos ház, egy sereg kaszárnya meg fürdő. …Tisztességgel leihattam magam. Az jó, egyedül az jó a pestis ellen. Mert a döghalál a várban persze benne volt. Fel is égették hát a várost a háromnapi szabad rablás után, ami nem ért semmit. Annyi tenger zsoldosnép néhány száz zsidó kereskedőt tudott csak megkopasztani. Ölni nem is volt szabad, csak csigázni. Én meg még erről is lemaradtam.”
Forrás: Lengyel Balázs: A török Magyarországon, Móra Ferenc könyvkiadó, 1975, 145-46.old.

Tehát a törökdúlás holokausztja alatt a zsidók a holokauszt elkövetőinek kezében lévő Buda várában szövetségeskedtek. És valami érdekes dolog folytán a török beosztottakat lehetett ölni, a zsidókat meg nem.

Az eredeti szövegben sem volt idézőjelben, akkor hamisítás lenne megváltoztatni.
Tudom, hogy a hamisítást nem bánod, sőt valószínűleg szükségled a kognitív disszonanciád orvoslására.

A laktanyában, ahol szolgáltam szintén volt gázkamra. Ki is volt rá írva: Gázkamra.
Erről nem írtak még könyvtárnyit.

Figyelj, elárulok egy titkot.
Az, hogy a te anyád szájba van b.szva általad, az nem jelenti, hogy más is így szokta meg.

Nézd, én ma az élethossziglani hülyülésnek egy olyan gyors esetével találkoztam levelezéseddel, ami Magyarországon példátlan. Egy saját farkát kergető kutya hozzád képest Szokrátész.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés